Cele 3 antrenamente principale ale sistemului DCI | Slefuitorul de Diamante

Cele 3 antrenamente principale ale sistemului DCI

În perioada următoare, vom începe o serie de materiale introductive despre DCI Nivelul 3. La fel cum am făcut și anul trecut, înainte de Talent, Pasiune, Vocație (DCI 2), vom pune și în această serie, ideile introductive din DCI Nivelul 3, pentru a te ajuta să înțelegi mai bine cum poți începe să integrezi meditația în rutina ta zilnică, ca apoi, în toamnă, la evenimentul cu Geshe, să poți aprofunda mai mult aceste metode.

Află mai multe detalii despre Evenimentul DCI 3 (24-25 Septembrie)

În acest prim episod din Seria DCI 3, am discutat despre Cele 3 antrenamente principale, pe care un Șlefuitor le practică zilnic și despre raportul recomandat de efort pe care îl avem de depus pentru fiecare din aceste antrenamente.

Te invit să urmărești primul episod, iar la final să răspunzi la întrebarea pe care ți-o adresez în video.

Enjoy !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.