[Episodul 6] 4 Legi ale tiparelor mentale | Slefuitorul de Diamante

[Episodul 6] 4 Legi ale tiparelor mentale

Iată și episodul 6 din seria noastră introductivă despre Talent, Pasiune, Vocație.

Vorbim despre cele 4 legi ale tiparelor mentale (sau ale karmei). Cele 4 sunt:

  1. Rezultatul este similar cauzei ce l-a produs
  2. Tiparele cresc în timp. Rezultatul este mult mai mare decât cauza ce l-a produs
  3. Dacă nu produc cauza, nu experimentezi rezultatul.
  4. Dacă produci cauza, rezultatul este sigur.

Iar acum hai să vedem cum funcționează aceste 4 legi în cultivarea pasiunii în viața ta. Având în vedere cei 4 pași și cele 4 legi, vei prinde încredere în fiecare acțiune pe care o faci.

Află mai multe detalii despre evenimentul “Talent, Pasiune, Vocație” din 20-21 Septembrie !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.