[DCI 2 Intro Ep 5] Cei 4 pași în cultivarea pasiunii tale | Slefuitorul de Diamante

[DCI 2 Intro Ep 5] Cei 4 pași în cultivarea pasiunii tale

Am ajuns și la episodul 5 al seriei noastre introductive DCI 2 despre Talent, Pasiune, Vocație. În acest episod vom aminti efectiv cum poți aplica cei 4 pași ai sistemului Diamond Cutter în descoperirea talentului tău ultim și a pasiunii în tot ceea ce faci.
Pasul 1. – Decide ce vrei într-o propoziție scurtă. (ex: “vreau să am pasiune în tot ceea ce fac”)
Pasul 2. – Alege o persoană care are o nevoie similară (ex: persoane care trec prin perioade de tranziție în viața lor, care vor să-și regăsească pasiunea pentru munca lor)
Pasul 3. – Fă un plan pentru ea și contribuie la îndeplinirea obiectivelor ei.
Pasul 4. – Meditația cafelei. (cel mai important pas). În fiecare seara, 5 minute, meditează asupra acțiunilor tale și bucură-te că folosești o metodă ce funcționează de fiecare dată.

Află mai multe detalii despre evenimentul “Talent, Pasiune, Vocație” din 20-21 Septembrie !

Enjoy !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.