Cele 4 Puteri Pentru Eliminarea Obstacolelor în Pasiunea Ta | Slefuitorul de Diamante

Cele 4 Puteri Pentru Eliminarea Obstacolelor în Pasiunea Ta

În episodul 7 din seria noastră introductivă DCI 2 “Talent, Pasiune, Vocație” discutăm despre cum poți elimina obstacolele ce te opresc să-ți trăiești pasiunea. Și pentru asta amintim cea mai eficientă unealtă din sistemul Diamond Cutter, anume, cele 4 puteri pentru eliminarea tiparelor negative.

Cele 4 puteri sunt:

  1. Puterea fundației. Îmi aduc aminte de unde vine realitatea, de faptul că nu există în exteriorul meu ceva care mă oprește să-mi trăiesc pasiunea, în schimb tot ceea ce experimentez eu momentan vine dintr-un tipar (sau mai multe) care mă forțează în acest moment să văd realitatea în acest fel.
  2. Puterea regretului inteligent. Fără să mă simt vinovat, regret că în trecut am perpetuat tipare mentale negative, prin faptele, vorbele și gândurile mele. În ceea ce privește lipsa pasiunii în munca mea, 2 din cele mai importante tipare negative perpetuate au fost: 1) lipsa încrederii față de acțiunile celor din jur care treceau printr-o etapă de tranziție în viața lor și 2) invidia față de succesul altora, în special atunci când cineva se bucura când face un lucru din pasiune.
  3. Puterea reținerii. Mă angajez ca o perioadă de timp (cât mă simt eu confortabil) să nu mai perpetuez aceste tipare negative prin faptele. vorbele și gândurile mele.
  4. Puterea antidotului. Pentru a echilibra efectul tiparelor mentale, voi fi atent să perpetuez exact opusul celor negative ce m-au împiedicat să-mi urmez pasiunea până acum. Adică, voi fi foarte atent la colegii de birou pentru a putea oferi suport celor ce au nevoie să treacă la o nouă etapă în cariera lor sau într-o activitate ce ei vor s-o facă. Totodată, un antidot foarte puternic, este să mă gândesc la potențialul ascuns al lucrurilor, la faptul că nici un lucru și nicio activitate nu funcționează de la sine. ci 100% din prisma felului cum o percep eu.
Află mai multe detalii despre evenimentul “Talent, Pasiune, Vocație” din 20-21 Septembrie !

Spor la grădinărit !

 

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.