Episodul 8: Cele 5 Părți Ale Drumului în Evoluție | Slefuitorul de Diamante

Episodul 8: Cele 5 Părți Ale Drumului în Evoluție

Iată că am ajuns și la finalul seriei noastre introductive pentru DCI Nivelul 3. Mă bucur că am reușit în această lună să publicăm această serie introductivă educativă.

În acest episod discutăm despre cele 5 părți (căi) prin care trece un practician atunci când începe să evolueze în practica lui. Aceste căi nu sunt delimitate în exterior, cum sunt în sistemul convențional. (școala, liceul, facultatea, doctoratul…etc).

Pe măsură ce un practician va avea înțelegeri tot mai profunde ale conceptului potențialului ascuns (al vacuității) și în același timp obstacolele interioare se vor diminua, el va experimenta atitudinea interioară de a trece prin aceste căi.

Cele 5 căi în drumul evoluției: 

  1. Calea Acumulării
  2. Calea Pregătirii
  3. Calea Percepției Directe
  4. Calea Obișnuinței (Meditației)
  5. Calea Sfârșitului Învățăturilor

Urmărește acest episod pentru a afla o scurtă descriere a celor 5 căi!

Cât despre evoluție, eu sper că ai devenit cel puțin curios să explorezi mai departe unde te afli pe acest drum și cum ai putea progresa în continuare.

Spor !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.