A treia lege a tiparelor mentale - Dacă nu faci nimic, nu o să primești nimic înapoi | Slefuitorul de Diamante

A treia lege a tiparelor mentale – Dacă nu faci nimic, nu o să primești nimic înapoi

Dacă ideile Șlefuitorului de Diamante sunt corecte – și chiar sunt – atunci nu poți să stai și să speri că orice altceva decât Cei Patru Paști Starbucks te va duce unde îți dorești. Nu vei ajunge să ai pasiune în viața ta concentrându-te asupra ta și dorindu-ți să ai mai multă pasiune; nu așa obții ceea ce vrei.

Dar dacă știi cum să faci ca lucrurile să se întâmple – dacă știi ce anume a făcut să se întâmple lucrurile în viața ta până acum, dar pur și simplu nu erai conștient de asta – atunci poți să obții pasiunea pe care o cauți.

V-am spus povestea florilor din curtea mea într-un articol mai vechi … La un moment dat, am avut de lucru la casă și muncitorii au ales toamnă fiind să sape o groapă exact în locul în care erau florile, în anul următor, adică în acest an nimic nu a mai ieșit. Și astfel am ajuns în acest moment, iarăși am curățat pământul, acum plin de bălării, iarăși am adunat rădăcini și în aceste momente, cu pasiune și bucurie, adunăm plicuri cu semințe pentru a semăna din nou. Dacă vrei să ai ce să culegi primul lucru pe care trebuie să-l faci este să semeni.

Când in viata ta ceva nu merge bine, primul lucru pe care poți să-l faci este să faci pasul 4 din Cei 4 Pași. Cu siguranță de a lungul timpului ai plantat prin fapte bune, multe semințe de succes, iubire și sănătate. Dar noi nu suntem obișnuiți să le și ingrijim. Din când în când, oprește-te din rutina zilnică, din fuga de a rezolva cât mai multe și ia-ți o pauză, în care deși pare că nu faci nimic, vei face totul, vei face meditația cafelei, vei îngriji gradina ta de semințe bune, le vei uda să crească mariși frumoase.

Daca vrei o schimbare în viața ta, respiră adânc, încărca-te de bucurie și recunoștință pentru ceea ai făcut bun acum sau în trecut! Stai așa câteva minute … fă meditația cafelei cu ce ai făcut bun acum sau în trecut! Stai așa câteva minute … și fă meditația cafelei!

Dacă nu faci nimic, măcar fă meditația cafelei!

About the Author Marius Dinu

Marius Robert Dinu Gazda grupului Diamond Cutter Constanta, membru fondator al clubului de vorbit in public Toastmasters Constanta, creator al proiectul “Coaching in natura cu Marius Robert Dinu".

follow me on:

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.