Aniversarea a 30 de ani de ACIP | Slefuitorul de Diamante

Aniversarea a 30 de ani de ACIP

După cum ați aflat în DCI 2, cea mai puternică sămânță pentru talentul ultim și vocația ta, este perpetuarea înțelepciunii în lumea din care faci tu parte.

V-am mai spus eu în trecut despre proiectul de suflet al lui Geshe Michael Roach, ACIP – Asian Classics Input Program. Acesta a fost proiectul pe care GMR l-a susținut de când a început să lucreze la firma de diamante și nu s-a oprit să-l susțină nici până azi.

Există și o arhivă online a tuturor textelor tibetane introduse ce poate fi explorată de către orice student al acestor învățături.

În această învățătură nicio idee personală nu poate supraviețuii timpului dacă nu este bazată pe înțelepciune. Asta este și motivul pentru care pe parcursul anilor, cei care practică cu adevărat, vor curăța învățătura de orice idei nefolositoare. Practic, este fail-proof împotriva erorilor.

Pe mine asta m-a impresionat încă de la început în modul cum predă GMR atât seminariile DCI cât și cursurile ACI – Acuratețea învățăturilor și documentarea lor este incredibilă. Chiar am și comandat câteva cărți publicate de Lama-ul lui (Khen Rinpoche), și am observat același lucru – sunt de o acuratețe maximă, este o știință pură.

Azi se împlinesc 30 de ani de când acest proiect a luat naștere, este deja la a 2-a generație și va mai dura încă 700 de ani până vor fi catalogate și introduse toate textele.

Lets rejoice ! (iar pentru cunoscători 10% :-) )

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.