Eu am inceput o afacere pe Amazon - ce as putea sa fac in cazul acesta? | Slefuitorul de Diamante

Eu am inceput o afacere pe Amazon – ce as putea sa fac in cazul acesta?

Laura G, din comunitatea DCI întrebară:

“Eu am inceput o afacere pe Amazon – ce as putea sa fac in cazul acesta? Și altă întrebare, cum aș putea scăpa de blocajul pe care-l resimt atunci când vreau să lucrez la afacerea mea?”

Răspuns

Gasesti raspunsul şi în sesiunea de întrebări/răspunsuri a lui Geshe: e ok să ai o afacere pe Internet şi pe amazon :). Pentru ca afacerea ta să fie de succes seminţele pe care le poţi planta sunt să îi ajuţi pe alţii să facă progrese în viaţa lor folosind Internetul. Poţi învăţa persoane mai în vârstă cum să folosească skype-ul sau FB ca să comunice cu copiii sau cu nepoţii lor. Cea mai puternică sămânţă este să îi ajuţi şi pe alţii să aibă succes pe amazon. Iar cea mai şi cea mai puternică sămânţă este să le spui persoanelor care încep o afacere pe amazon care este produsul cu care tu ai succes (din câte ştiu, în comunitatea amazonienilor nu se împărtăşesc produsele că cică se creează concurenţă pe acelaşi produs).

Bineînţeles, MUSAI Meditaţia Cafelei. Recomandarea mea este să mergi în paralel şi cu dezactivarea seminţelor negative. În primul rând să fie respecatat regimul fiscal şi toate cerinţele legislative. Apoi, să te uiţi în trecut şi să identifici (dacă există) situaţii în care ai blocat proiecte, ai invidiat succesul altora, ai dorit eşecul altora sau ai încălcat vreun drept de proprietate fizică sau intelectuală şi să dezactivezi aceste seminţe negative folosinf 4 Powers.

Iată și înregistrarea discursului de la finalul cursului SCIM:

About the Author Florin

Florin Păsat, fost Senior Trainer în corporație, colaborator în programe de training livrate în ultimii ani pentru Orange, Generali Asigurări, AKTA Televiziune Digitală, creator al proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!”, Trainer DCI România

follow me on:

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.