În curând apare audiobook-ul Slefuitorul de Diamante

Pregătim audiobook-ul pentru Șlefuitor

coperta-slefuitorului-de-diamanteO veste bună pentru comunitate… În curând vom scoate și varianta audio a Șlefuitorului de Diamante. 

După cum probabil ai observat, aceasta este una din cărțile care merită a fi citite de mai multe ori. Și tocmai de asta cred eu că varianta audio e binevenită.

În perioada asta mai avem câteva lucruri de retușat / corectat și apoi o vom publica.

Ascultă mai jos un pasaj din Capitolul 10Cum să-ți păstrezi mintea limpede și corpul sănătos de la un an la altul !

Enjoy !

PS. Dacă ai vreo sugestie despre felul cum se aude, nu ezita să-mi dai reply pentru a o putea corecta până lansăm varianta audio a cărții !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.