Business Seed Revolution
BOOTCAMP

Alătură-te noii mișcări prin care orice afacere poate prospera perpetuând cauzele reale ale succesului!

Te salut #șlefuitorule!

Probabil ai auzit până acum de Șlefuitorul de diamante și chiar ai luat contact până acum cu această învățătură. De obicei o persoană începe să aplice Sistemul Diamond Cutter începând cu cea mai mare provocare sau cel mai important obiectiv pe care-l are de îndeplinit într-o perioadă a vieții lui.

După cum ne place să afirmăm cu încredere: Sistemul Șlefuitorului de Diamante funcționează de fiecare dată. Astfel că dacă până acum ai aplicat din aceste principii în viața ta ai constatat că îndeplinirea obiectivului (lor) devine o activitate plăcută și aduce multă liniște mentală atunci când vezi cât de ușor ți se poate îndeplini orice obiectiv. Imediat ce ți s-a îndeplinit cel mai important obiectiv, în mintea ta probabil s-a întrezărit ideea: ”Dacă un prim obiectiv a fost atins atât de elegant prin acest sistem, oare cel alte obiective pe care în trecut le vedeam imposibil de realizat, aș putea acum să le îndeplinesc?”

”Imposibilul devine posibil”

Astfel că în acest bootcamp ne-am propus să venim cu un program specific antreprenorilor. În ziua de azi, schimbarea în lumea noastră va veni și vine deja din partea antreprenorilor, oameni care au avut un vis puternic, acela de a schimba lumea din care fac parte prin munca lor. Dacă în trecut, antreprenorul era văzut ca un simplu om de afaceri care are abilități de gestionare a finanțelor și a echipelor, în ziua de azi, antreprenorul capătă un rol cheie în schimbarea tuturor celor din jur prin propriul exemplu.

Pentru a putea susține evoluția afacerii din care faci parte și a celor din jurul tău, ai nevoie de un set de unelte puternice cu care să lucrezi zilnic în munca ta. Modalitățile convenționale de gestionare a unei afaceri au un mic neajuns: ele nu funcționează mereu atunci când ne bazăm 100% doar pe ele. Pe parcursul celor 3 zile jumate din bootcamp vom aprofunda uneltele Sistemului Diamond Cutter și cum le poți particulariza pentru propria ta afacere. Sistemul diamond cutter se pliază cu orice altă metodă convențională de management, indiferent de domeniul în care activezi.

Bootcampul este adresat atât studenților mai noi cât și celor mai vechi!

Pe măsură ce aplici ”Șlefuitorul de diamante” în afacerea ta, toată munca ta capătă un nou sens și parcă nu mai există nici un timp mort. Chiar dacă ai mai auzit teoria și ai mai aplicat în viața ta, de fiecare dată când comunitatea #șlefuitorulor se adună într-un context și fiecare împărtășește din povestea personală cum aplică sistemul, toți ceilalți se bucură pentru că au o sursă de inspirație demnă de urmat pentru ei. Ne șlefuim unii pe alții, ne încurajăm și ne susținem unii pe alții. Imediat ce ai primul succes cu aplicarea acestui sistem, vei vrea să aprofundezi și să aplici în moduri din ce în ce mai puternice astfel încât munca ta să aibe un impact sporit în creșterea afacerii și influențarea celor din jur.

Business Seed Revolution devine noua mișcare prin care orice afacere poate prospera perpetuând cauzele reale ale succesului.

Bootcampul este pentru tine dacă:

☝️Afacerea ta stagnează sau nu crește destul de repede

☝️Îți dorești o afacere cu 100% șanse de succes pe termen lung

☝️Vrei să elimini conflictele din cadrul echipei tale

☝️Vrei să pui bazele unei afaceri sau cariere din pasiune

☝️Vrei să faci tranziția de la angajat la antreprenor/freelancer

☝️Vrei să construiești/îmbunătățești relațiile cu toți partenerii tăi de afaceri

☝️Vrei sa fii un BSR-ist – Business Seed Revolutionist și să produci o schimbare paradigmă în mediul antreprenorial românesc

Vom aborda tematica primelor 3 niveluri ale sistemului Diamond Cutter!

Creșterea afacerii & Bani precum oxigenul

Vei face planul concret despre cum să implementezi Sistemul Diamond Cutter în strategia pe termen lung de creștere a afacerii tale!

Antremament Mental

Vom practica zilnic antrenamentul mental prin meditație astfel încât să poți dezvolta o minte liniștită și focus pe obiective.

Vocație și Scop

Vei afla cum poți accesa rezervorul nelimitat al vocației hrănind tiparele mentale specifice vocației și creativității în munca ta.

Despre Sistemul Diamond Cutter

Sistemul Diamond Cutter oferă o idee nouă și în același timp veche de mii de ani și importantă pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul DCI oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră, orice vis ne dorim. Numele Institutului Diamond Cutter își are originile în străvechea scriere intitulata “Sutra Șlefuitorului de Diamante”. Este cea mai veche carte tipărită din lume și se găsește în multe țări din Asia.

Sistemul Diamond Cutter a fost conceput de Institutul Diamond Cutter (DCI), fondat de către Geshe Michael Roach. Geshe Michael și-a dedicat peste 25 de ani din viață pentru studiul învățăturilor Tibetane și Indiene, incluzând Sutra Diamantului Tăiat de Înțelepciune, ale cărei concepte au format baza sistemului DCI.

 

În cadrul acestui bootcamp vei avea ocazia să implementezi principiile  înțelepciunii sistemului Diamond Cutter astfel încât succesul afacerii în care lucrezi să devină sigur iar tu să dobândești liniștea mentală că ai siguranța financiară. Pentru acest prim bootcamp vom fi un număr restrâns de participanți pentru a putea beneficia cât mai mult de atenția fiecărui îndrumător.

Octavian Baban

Octavian Baban

Îndrumător Diamond X

Livia la Sedona

Livia Soare

Îndrumător Diamond X

Florin-Pasat-by-Amalia-Savinescu-4124-compressor

Florin Pasat

Îndrumător Diamond X

nour event

Nour Ibrahim

Îndrumător Diamond X

Echipa noastră

Orice eveniment Diamond X România este organizat de îndrumători acreditați la SCIM (Sedona College of International Management), instituție înființată de Geshe Michael Roach, un colegiu prin care se formeaza profesionisti care pot preda mai departe acest sistem într-o manieră relevantă mediului din care fac parte.

Diamond X este o divizie a institutului Diamond Cutter și se ocupă cu promovarea îndrumătorilor acestui sistem.

Beneficiile participării la un eveniment de implementare a Sistemului Diamond Cutter

✅Construiești o fundație solidă pentru afacerea ta
✅Înveți metoda prin care să întreții succesul afacerii pe termen lung
✅Pleci cu un plan concret și realizabil pe pași progresivi pentru îndeplinirea obiectului tău de afaceri
✅Primești un set de concepte cu care vei elimina stresul decizional
✅Reduci viteza și intensitatea reacțiilor la provocările exterioare
✅Dobândești o stare de relaxare și încredere privind viitorul afacerii
✅Obții un echilibru real și solid între viața de familie și cea profesională
✅Beneficiezi de suportul în aplicarea planului din partea îndrumătorilor
✅Schimbi idei și strategi despre antreprenoriat cu cei din comunitate – networking
✅Dezvolți încredere în tine ca și antreprenor

Programul pe zile

Joi

 • 15:00-19:00 Sosirea participanților și cazarea în camere
 • 19:00 - 20:00 Cina
 • 20:00 - 21:30 Warm Up și socializare

Vineri

 • 8:00 - 9:00 Sesiune meditație
 • 9:00 - 10:00 Mic dejun
 • 10:00 - 11:45 Sesiunea #1
 • 12:00 - 13:00 Sesiune yoga
 • 13:00 - 14:30 Masă de prânz și odihnă
 • 14:30 - 16:00 Sesiunea #2
 • 16:15 - 18:00 Sesiunea #3
 • 18:15 Masa de seară

Sâmbătă

 • 8:00 - 9:00 Sesiune meditație
 • 9:00 - 10:00 Mic dejun
 • 10:00 - 11:45 Sesiunea #1
 • 12:00 - 13:00 Sesiune yoga
 • 13:00 - 14:30 Masă de prânz și odihnă
 • 14:30 - 16:00 Sesiunea #2
 • 16:15 - 18:00 Sesiunea #3
 • 18:15 Masa de seară

Duminică

 • 8:00 - 9:00 Sesiune meditație
 • 9:00 - 10:00 Mic dejun
 • 10:00 - 12:00 Sesiunea #1
 • 11:45 - 12:45 Celebrare și încheiere bootcamp
 • 13:00 - 14:00 Masă de prânz și plecare

(*) cu mențiunea că pot apărea mici modificări în program în funcție de ce stabilim la fața locului.

Detalii Logistice

Când? 20-23 iunie 2019

cu începere joi ora 19:00 și terminare duminică ora 14:00.

Unde? 

Pensiunea Sibiel (SAT SIBIEL, JUD SIBIU, 192 D)

(*) inclus este și accesul zilnic la sauna uscată

Locație

Day
Hour
Minute
Second
Număr de locuri disponibile:

Iată ce zic oamenii care deja aplică Sistemul Diamond Cutter în munca lor ...

Testimoniale

Cristiana Oprea ​(Consultant fiscal)
Cristiana Oprea ​(Consultant fiscal)

AM CULES BOGĂȚIE DE RESURSE ȘI RECUNOAȘTEREA MUNCII PROFESIONAL PRINTR-O AVANSARE

La întâlnirile DCI am avut mereu parte de o atmosfera deschisa și caldă și de oameni de la care sa iau exemplu bun și să mă țin de aplicarea principiilor DCI în viața de zi cu zi. În principiu am văzut rezultate pe zona de relații personale și imagine de sine însă am avut rezultate și in domeniu profesional, am cules bogăție de resurse și recunoașterea muncii profesional printr-o avansare. Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor din grup pentru tot sprijinul și inspirata pe care o oferă 🙂

Adina Acatrinei (Antreprenor)
Adina Acatrinei (Antreprenor)

DUPĂ 4 LUNI AU APĂRUT SOLUȚII FINANCIARE NEPREVĂZUTE CARE MI-AU UȘURAT SITUAȚIA ȘI APOI DUPĂ 6 LUNI AFACEREA MEA S-A STABILIZAT, CRESCÂND CONTINUU.

DCI a venit în cel mai dificil moment pe care l-am trăit până acum. Tocmai trecuse jumătate de an după accidentul vascular al soțului meu ,eveniment care ne-a schimbat complet felul nostru de viata,al meu ,al lui și al celor 3 copii ai noștri.

Faptul ca am primit cartea" Șlefuitorul de diamante" cadou de la o prietenă ,mi-a schimbat perspectiva, ajutându-mă să nu consider pe cineva vinovat că a făcut sau nu ceva, ci să îmi asum, ca provenind din propriile mele semințe și o oportunitate de a planta pentru viitor semințe extraordinare.

Am lucrat cu "Carnețelul" și "Setarea zilei" și după 4 luni au apărut soluții financiare neprevăzute care mi-au ușurat situația și apoi după 6 luni afacerea mea s-a stabilizat, crescând continuu.

Participarea la evenimentele și întâlnirile comunității m-au ajutat sa înțeleg și să învăț și din experiența celorlalți și să primesc foarte multă încurajare și susținere. Ceea ce am de făcut zilnic (in familie și profesie )nu mi se mai pare dificil, ci o oportunitate de a evolua.

Așa că azi mă simt mai în siguranță ca oricând, am direcție și o dorință intensă de a împărtăși cu alții soluțiile practice și simple din Șlefuitor pentru o viață cu sens .

Nu am cuvinte să exprim recunoștința mea adâncă pentru toată contribuția lui Geshe Michael pentru o lume mai bună și pentru faptul uimitor de a mă fi putut alătura și eu împreună cu DCI Romania, pe care o văd evoluând într-o comunitate puternică, înțeleaptă și profund morală.

Mulțumesc

Adrian Cioriță (Consultant Imobiliar)
Adrian Cioriță (Consultant Imobiliar)

APLICÂND PRINCIPIILE AM FĂCUT CEA MAI MARE VÂNZARE DIN CARIERA MEA DE CONSULTANT IMOBILIAR

M-au ajutat întâlnirile DCI sa am mai mult control asupra viitorului meu. Îmi place sa-mi asum răspunderea 100% pentru succesul sau insuccesul meu. Nu cred in coincidențe, ghinion, crize si alte cauze nefavorabile. Cand ceva functioneaza in defavoarea mea am invatat sa-mi păstrez pacea mintii și să acționezi pentru un viitor de succes. DCI s-a potrivit cu nevoile si dorintele mele si aplicând principiile am făcut cea mai mare vanzare din cariera mea de consultant imobiliar.

Am obținut mai multă claritate și liniște mentală în gestionarea afacerii mele.

Nicola Gramaticu (antreprenor)

Maria Necșoiu
Maria Necșoiu

Bună, Maria sunt, vreau să dau un feedback vizavi de grupul,DCI şi sistemul Şlefuitorul de diamante, după o practică de 3 luni.
Despre cartea Şlefuitorul de diamante scrisă de Gheshe Michael Roach am aflat în anul 2014 de la Miky Doican. Am cumpărat-o, am citit-o şi...m-a făcut curioasă, curiozitate care a dus la a urmări pe YouTube tutoriale cu Octavian Baban şi Liviu Taloi, Floin Păsat, Gec Diaconu. Toţi povesteau despre un sistem care funcţionează 100%. După toate astea am spus,,de ce nu?,, de ce să nu încerc? Şi am început prin a nota în carneţel, atât cum am înţeles la acel moment, nefiind consecventă.
Provocarea mea a fost şi este încă, libertatea financiară, aşa că iată-mă înscrisă la acest curs şi în clubul DCI. Ce am primit? Am primit susţinere şi instrumente puternice, pentru a pune în practică acest sistem al şlefuitorului de diamante, care este calea spre libertate în orice domeniu al vieţii. Mentori extraordinari cărora le mulţumesc cu recunoştinţă, Octavian, Livia, Liviu. Vă mulţumesc şi vouă şlefuitorilor care aţi fost extraordinari.
Ce am obţinut punând în practică toate acestea, am să vă povestesc câteva experienţe minunate:
- O stare de calm mental, claritate
- Conştientizare că totul vine din seminţele mele
- Iar pe partea de libertate financiară , folosind instrumentele date, am reuşit să îmi cresc venitul, dublu, fără împrumut.
Încă, nu ştiu dacă a fost o întâmplare sau o sămânţă pozitivă s-a deschis, cert este că am avut un rezultat palpabil.Deci, voi planta cu încredere în continuare iar peste 3 luni voi reveni cu un alt feedback.
Cert este, că acest Sistem al şlefuitorului este primul cu care am obţinut rezultate, este corect, practic, frumos. Aşa că...vă încurajez să fiţi curioşi, să îl experimentaţi, pentru că , deşi sunt la început, am trăit bucuria schimbării. Vă doresc tuturor să trăiţi o viaţă extraordinară!

Alege pachetul care ți se porivește!

BSR Bootcamp 20-23 iunie (Sibiel)

Platinum

1887 RON TVA inclus
 • Participare bootcamp
 • Cazare 3 nopți la Pensiunea Sibiel
 • 3 Mese pe zi și coffe break în pauze
 • Manual de lucru
 • Sesiuni de networking
 • Follow-up și suport în aplicare
 • Liber de adicții curs on-line
 • 2 sesiuni consiliere 1-1 cu un îndrumător Diamond X

Platinum Coach

2287 RON TVA inclus
 • Participare bootcamp
 • Cazare 3 nopți la Pensiunea Sibiel
 • 3 Mese pe zi și coffe break în pauze
 • Manual de lucru
 • Sesiuni de networking
 • Follow-up și suport în aplicare
 • Liber de adicții curs on-line
 • 2 sesiuni consiliere 1-1 cu un îndrumător Diamond X

(* Plata se face în 2 rate)

Întrebări Frecvente

livia-soare

Contact

Pentru orice întrebări ai legate de eveniment, nu ezita s-o contactezi pe Livia la

livia.soare@diamondcutter.ro

0723006877