Special pentru Antreprenorii, Profesioniștii , Managerii și Liderii din Romania...

”Antrenamentul Mental Pentru Succes în Afaceri și Viață

DCI Nivelul 3

24-25 Septembrie | 2017 - București


detalii în curând...

Testimoniale

In urma cu un an o prietena mi-a impartasit din lucrurile pe care le-a invatat la seminarul cu Geshe Michael Roach si acele lucruri mi-au schimbat fundamental modul de a privi viata. Evenimentul de saptamana aceasta a fost o mare bucurie pentru mine si inca un pas in directia acestei schimbari.Iti multumesc foarte mult pentru ca l-ai adus pe Gheshe in Romania si pentru ca in acest fel datorita tie, avem acces la o cunoastere atat de valoroasa. Nu cunosc cuvinte care sa exprime recunostinta pe care o am fata de tine si fata de el.

Lidia K Participant

Geshe Michael Roach este primul occidental din ultimii 600 de ani care a trecut testul riguros și a obținut titlul de Geshe sau Maestru în budism la mănăstirea tibetană Sera Mey, după 20 de ani de studiu. Este absolvent magna cum laude al Universității Princeton și a primit de la Casa Albă medalia prezidențială pentru merite științifice deosebite. Geshe Michael Roach este autorul a peste 30 de traduceri ale unor texte străvechi, precum și al unor cărți cum sunt bestsellerul internațional „Șlefuitorul de diamante” și „The Tibetan Book of Yoga”.

Din dorința de a ajuta cât mai multi oameni, Geshe Michael a scris cartea “Diamond Cutter” (Șlefuitorul de Diamante), în care a detaliat principiile care au stat la baza succesului său în afaceri, precum și metodele revoluționare pe care le-a pus în practică. Până în prezent, cartea a fost publicată în 20 de țări și peste 3 milioane de oameni se folosesc de învățăturile sale pentru atingerea succesului personal și profesional. Pe plan internațional, Geshe Michael este recunoscut ca un speaker motivațional și un adevarat profesor a peste 30.000 de persoane pe care le-a consiliat în legătură cu diverse aspecte ale vieții, începând de la afaceri până la sănătate și evoluție spirituală. Motivul pentru care Geshe Michael a ales sa predea celorlalți secretele Diamond Cutter este dorința sa de a trezi înțelepciunea în mintea fiecărui om, astfel încât acesta, indiferent de funcția sau profesia pe care o are, să poată atinge cele mai înalte trepte ale împlinirii în viață.

Descarca Ghidul PDF, si du-ti afacerea la urmatorul nivel

*peste 1500 de persoane au descarcat deja acest ghid