Special pentru Antreprenorii, Profesioniștii , Managerii și Liderii din Romania...

”Antrenamentul Mental Pentru Succes în Afaceri și Viață”

DCI Nivelul 3

24-25 Septembrie | 2017 - București

Ca Urmare A Succesului Evenimentelor din ultimii 3 ani..

Geshe Michael Roach și Echipa DCI Revin în Romania Pentru Un Nou Training Intensiv

În 2015, Geshe Michael Roach ne-a predat la București Nivelul 1 (Succes Interior, Succes Exterior) în care am învățat instrumentele de bază ale sistemului DCI. Foarte pe scurt, acestea sunt Cei Patru Pași pentru atingerea obiectivelor pe toate planurile (financiar, relații, sănătate etc) și Cele Patru Puteri pentru rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm.

În Nivelul 2 (Talent, Pasiune, Vocație), predat de Geshe Michael în 2016 la București, am învățat cum să ne descoperim talentul nostru suprem și să trăim o viață împlinită, plină de pasiune urmându-ne vocația.În cadrul evenimentului de două zile din septembrie, în prima zi (24 septembrie) trainerii din echipa locală DCI România vor trece prin uneltele de lucru specifice nivelelor 1 și 2. Iar Geshe Michael Roach va preda Nivelul 3 a doua zi, pe 25 septembrie.

Nivelul 3 DCI accentuează practica meditației, ca rutină zilnică pentru cultivarea tiparelor mentale de succes. Fără cultivarea conștientă a atenției prin practica meditației, rezultatele vor întârzia să apară..

Toată ziua suntem înconjurați de dispozitive electronice care ar trebui să ne apropie și să ne ajute să economisim timp: telefonul mobil, laptopul și internetul wi-fi care ne impregnează corpurile aproape peste tot.

Însă aceste dispozitive ne-au făcut și mai ocupați și stresați. Ne pierdem capacitatea de a sta locului, în liniște, gândindu-ne la ce facem cu zilele și viețile noastre. Sindromul ADD (al atenției deficitare) a devenit o problemă gravă pentru mulți dintre noi, și mai ales pentru copiii noștri. În viitor se pare că nimeni nu se va mai putea concentra mai mult de câteva minute.


Când nu ne putem concentra, nu putem acționa. Nu putem avea idei noi; nu putem găsi soluții care să rezolve cu adevărat dificultățile cu care ne confruntăm; și ne pierdem viziunea de ansamblu asupra vieții. Eșuăm în încercarea noastră de a fi cu adevărat fericiți și liniștiți atât la serviciu în munca noastră, cât și acasă cu familia noastră.

În urmă cu mai bine de o mie de ani, înțelepții din Tibet au început să caute metode speciale de a concentra mintea, pentru a o face puternică și liniștită în același timp. Aceste metode se bazau pe învățături și mai vechi, din India antică.

În DCI Nivelul 3 vei învăța să folosești aceste metode autentice care și-au dovedit eficiența în timp. Vei avea mai mult succes - un job mai bun, venituri mai bune, relații mai bune, familie mai bună și sănătate mai bună - și pe măsură ce ai tot mai mult succes vei deveni și mai calm și liniștit, bucurându-te din ce în ce mai mult de fiecare oră din viața ta. Bun venit deci într-o lume nouă, o lume pe care o vom atinge împreună în cadrul acestui program.

2 zile intensive, 16 ore în total plus pauzele de mese

*Trainingul va fi tradus simultan in limba romana

Timp rămas până la eveniment

66
Zile
23
Ore
32
Minute
39
Secunde

De Ce Sa Participi La Acest Training

Oare cum ar fi sa le ai pe toate? Să ai și abundență financiară , și o familie fericită, și sănătate, și pace interioară și să aduci și o contribuție remarcabilă la binele celor din jurul tău, al întregii lumi?

Asta e promisiunea lui Geshe Michael Roach, pentru tine !

Sistemul Diamond Cutter te invata pas cu pas cum sa traiesti astfel incat sa ai tot ceea ce ti-ai dorit, in acelasi timp, fara sa sacrifici nicio componenta pentru a o obtine pe alta. Ai nevoie de toate, in acelasi timp, ca sa fii tu, la adevaratul tau potential. Si daca ai sti ca drumul care te duce la a obtine tot ceea ce iti doresti este un drum care face lumea un loc mai bun, ai mai ezita sa-l urmezi?

Pentru cine este Trainingul Intensiv de Business:


  • pentru proprietarii de afaceri și investitorii care vor să se extindă la nivel național sau internațional
  • pentru directorii de vânzări care vor să crească cifra de afaceri în fiecare an, indiferent de factorii economici externi
  • pentru managerii de top și liderii de echipe care vor să găsească idei revoluționare pentru a duce compania la urmatorul nivel


  • pentru profesioniștii din orice domeniu care vor sa exceleze in cariera

Acesta este un eveniment de top recomandat profesionistilor care vor sa obtina prosperitatea in afaceri si in viata personala, contribuind in acelasi timp și la succesul celor din jurul lor. In cadrul trainingului intensiv de la Bucuresti, Geshe Michael Roach va prezenta înțelepciunea străveche aplicată în afaceri din intreaga lume, prin Sistemul Diamond Cutter.

Uite ce au spus antreprenorii, care au participat deja la trainingurile DCI:

Russell Simmons Fondatorul Hip Hop Master, cu o avere de $ 320 milioane

In momentul de fata, mai multi oameni s-au imbogatit cu ajutorul meu. Pentru ca si eu am primit ajutor cand eram in cumpana cu afacerea mea.

Prin ceea ce am invatat, compania mea a crescut intr-un singur an, de la 150 la 2100 de magazine. Am fost pur si simplu uimit dar asta e forta pe care ti-o ofera invatatura Șlefuitorului.

Mihaela Stroe  Trainer, speaker și autor.

Am venit la acest eveniment cu Geshe Michael cu sufletul deschis și mi s-a îndeplinit o dorință foarte veche, aceea de a avea instrumente clare prin care pot să-mi duc visurile vieții mele la bună îndeplnire. Mulțumesc foarte mult!

  Liviu Pasat  Antreprenor, Trainer, Autor, business & personal financial coach

Eu sunt un fan Diamond Cutter, eu promovez și Managementul Karmic, și pe Geshe Michael, așa că pentru mine a fost vorba de rezultate. Nu să zic decât că trebuie să-l folosești. Mi se pare extraordinar tot ce primești prin sistemul ăsta pentru că e un sistem care funcționează. Eu l-am simțit pe pielea mea și atunci îl recomand cu toată inima!

5 Lucruri Despre Geshe Michael Roach Pentru Cei Care Nu Il Cunosc

1. Cofondator al companiei Andin International cu o cifră de afaceri anuală de peste 250 milioane de dolari, care a fost cumpărată în 2009 de multimiliardarul Warren Buffet.

2. Consultant de business la nivel global pentru companii precum: Goldman Sachs, British Airways, Xerox, Guvernul Braziliei și multe alte organizații și instituții de stat și private.

3. Autor a mai multor bestseller-uri printre care Șlefuitorul de Diamante, Management KarmicKarma Iubirii și Cum Funcționează Yoga, publicate acum și în limba română.

4. Primul occidental care a obținut titlul de Geshe în ultimii 600 de ani după ce a studiat învățăturile antice tibetane timp de 25 de ani in cadrul mănăstirii Sera din India.

5. Fondator și președinte al INSTITUTULUI DIAMOND CUTTER (DCI -www.diamondcutterinstitute.com)- organizație internațională, prezenta in 26 de tari, prin care învață oameni din întreaga lume cum să reușească în afaceri și în viața personală.


Ce Înveți Participând La Trainingul Intensiv de Business

”Antrenamentul Mental Pentru Succes”


Practica meditației ce te ajută să treci peste provocări, să-ți antrenezi mintea și să descoperi liniștea în mijlocul situațiilor dificile.

Cum poti să-ți crești exponential afacerea fără să-ți sacrifici viata personală

Meditația ca o unealtă pentru succes personal și în carieră

Cum să îți identifici partenerii perfecți pentru cultivarea tiparelor pentru succes

Rutina zilnică a celor 6 practici de meditație​

Ce Castigi Daca Participi La Acest Training

Afli cum un comportament etic iti da acces la bani si relatii implinite, in timp ce iti pastrezi corpul sanatos si mintea linistita

Conferința business intensive este doar vârful icebergului, mult mai importante sunt conexiunile cu oameni care gândesc în mod similar, care te vor susține pe termen lung în îndeplinirea proiectelor tale.

Nu te mai consumi incercand sa fii mai bun decat concurenta si incepi sa atragi abundenta intelegand adevaratul mecanism prin care generezi succesul in afacerea ta

Descoperi cei patru pasi prin care ajungi de la dorinta la succes in tot ceea ce iti propui (pasi folositi de companii de top precum Xerox, Bentley, British Airways, etc)

Ce Pierzi Daca Nu Participi

pierzi oportunitatea de a lua contact cu Geshe Michael Roach pentru a  găsi soluții viabile la provocările cu care te confrunți acum în afacerea ta

ratezi sa aplici in afacerea ta principii care funcționează de fiecare dată și care au construit de la zero o afacere de 250 de milioane de dolari

pierzi 30 de zile de suport în aplicare cu unul dintre trainerii Diamond Cutter, care te învață sa implementezi în afacerea ta sistemul DCI.

Trainerii Institutului Diamond Cutter pe care îi vei cunoaște la eveniment

Michael Roach, SUA

Victoria Markoff, Rusia

Octavian Baban, România

Scott Vacek, SUA

Florin Pasat, România

Orit Vacek, Israel

Gabriel Stoica, România

Gec Diaconu, România

Column 2

Cum Se Desfășoară:


  • programul este de 9 ore duminică 24 sept (09.00-18.00), training cu echipa DCI România și 9 ore luni 25 sept training intensiv cu Gheșe Michael Roach și echipa DCI International.
  • trainingul include o serie de prezentari sustinute de Geshe Michael Roach despre cum functioneaza principiile tiparelor mentale și al potențialului ascuns al realității tale.
  • workshopuri de grup in care sa exersezi practic ceea ce ai invatat (fiecare grup va avea cate un trainer Diamond Cutter pe toata durata evenimentului)

  • PROGRAMUL 24 Septembrie
  • programul 25 septembrie

              Interval orar              

Activitatea

8.00 - 8.45

Welcome & Registration

8:45- 9:00

Cuvânt de introducere

9:00- 10:15

Training 1 & Meditație cu Geshe Michael Roach

10:15 - 10:45

Pauză & Pregătirea pentru Yoga

10:45 - 11:45

Executive Yoga - Exerciții pentru antrenamentul fizic și mental

11:45 - 13:15

Pauza de prânz & Networking

13:15 - 14:30

Poză de grup & Training 2 cu Geshe Michael Roach

14:30 - 14:45

Pauză

14:45 - 15:30

Sistemul Semințelor - prezentări partea 1 cu trainerii DCI

15:30 - 15:45

Pauză

15:45 - 16:45

Workshopuri pe grupuri cu trainerii DCI

16:45 - 17:00

Pauză & Pregătirea sălii pentru training

17:00 - 18:15

Training 3 cu Geshe Michael Roach

18:15 - 18:30

Sesiune foto & Sesiune autografe

Companii care au implementat cu succes sistemul Diamond Cutter

Unde se desfășoară:

PHOENICIA GRAND HOTEL

DATA: 24 - 25 Septembrie 2017

LOCUL: București - România

ADRESA: Bulevardul Aerogării 87​

Ofertă personalizată pentru cazare la Hotel Phoenicia pe perioada evenimentului:

- Cameră dublă

- Cameră Single

- Masa de prânz

(* pentru rezervări - click aici  ! )

Invitații Business și Rezervări

Beneficii / Invitatii

Prețul valabil pentru participanții DCI 1 și DCI 2

   323€   

349 €

 1350 €   

Acces la trainingul DCI 3 (24-25 septembrie) 

Suportul de curs si materiale auxiliare

Acces la workshopurile intensive cu unul din trainerii DCI

BONUS: Suport în aplicare cu unul din trainerii DCI timp de 30 zile.

Masa de prânz & Coffee Break

BONUS: Acces curs online - ”Succes Interior, Succes Exterior” (în valoare de 150 RON)

Loc in primul rand in zona VIP

BONUS: Cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” în limba română

Workshop privat VIP cu Geshe Michael Roach

Private VIP Lunch alături de un Trainer Senior DCI

Sesiuni de networking

Sesiuni de VIP networking (Prânzul, Sesiunea de yoga, Seminar)

Sesiune foto cu Geshe Michael Roach

Cărțile scrise de Geshe Michael Roach în lb română - Slefuitorul de Diamante + Management Karmic + Karma Iubirii + Cum funcționează Yoga

Acces în DCI Business Club *

 1 Lună

3 Luni

BONUS: Acces curs online - ”Management Karmic” (în valoare de 370 RON)

Asistent VIP pe toata durata evenimentului

*în limita locurilor disponibile

*în limita locurilor disponibile

* doar 11 locuri disponibile

* Suport în aplicare: Vei primi suport prin emailuri periodice pentru a te ghida în aplicarea principiilor predate în cadrul evenimentului.

* * DCI Business Club: Platforma premium pentru oamenii de afaceri care aplică principiile Șlefuitorului în afacerea și în viața lor. Platforma va fi lansată la curs. Va include întâlniri de tip "mastermind" săptămânale, în persoană și online (pentru cei din provincie), grup online dedicat care să te ajute să depășești provocările și să-ți crești afacerea, și reduceri la toate cursurile și evenimentele pe care le vom organiza în viitor.

Dacă ai întrebări legate de înscriere și eveniment nu ezita să o contactezi pe Livia !

 email: livia.soare@diamondcutter.ro 

INTREBARI FRECVENTE

CONTACT

DESPRE DIAMOND CUTTER ROMANIA

Galerie Foto Evenimente DCI  - click pe imagine

Galerie Video Geshe Michael Roach

APARITII MEDIA