RELAȚII ÎMPLINITE ACASĂ ȘI LA BIROU

Cum Să Găsești, Cum Să Păstrezi Și Cum Să Fii Fericit Alături De Parteneri Perfecți

1-DAY BUSINESS INTENSIVE: 12 NOIEMBRIE, HOTEL INTERCONTINENTAL, BUCUREȘTI

De ce să participi la acest eveniment?

☑ Îți dorești să ai parte de relații împlinite pe plan personal (familia, partenerul de viață, copii)
☑ Afli o metoda potrivită și sigură prin care să-ți găsești partenerul fără să mai treci prin stresul metodelor clasice: site-uri de dating/cluburi/evenimente – metode care nu funcționează întotdeauna.
☑ Îți dorești să ai parte de relații împlinite în munca ta (clienți, furnizori, investitori, colegi de echipă)
☑ Relațiile sunt o componentă foarte importantă a vieții noastre și daca nu sunt cum trebuie, au ca rezultat dezechilibre și pe planul financiar și pe sănătate
☑ Vrei o metodă sigură prin care să gestionezi cu succes relațiile cu partenerii afacerii tale
☑ Vrei să știi cum poți îmbunătății orice relație / parteneriat, astfel încât să ai parte de parteneri perfecți.
☑ Ca proprietar de business, acest curs te va ajuta să ai angajații potriviți, în contextul in care in perioada asta, cei mai mulți proprietari se plâng că nu găsesc angajați sau că le pleacă cei mai buni angajați
☑ Vrei să rezolvi problema lipsei de personal în afacerea ta

Pentru cine este Trainingul Intensiv de Business:

☑ pentru proprietarii de afaceri și investitorii care vor să se extindă la nivel național sau internațional
☑ pentru directorii de vânzări care vor să crească cifra de afaceri în fiecare an, indiferent de factorii economici externi
☑ pentru managerii de top și liderii de echipe care vor să găsească idei revoluționare pentru a duce compania la următorul nivel
☑ pentru profesioniștii din orice domeniu care vor să exceleze în carieră

Acesta este un eveniment de top recomandat profesionistilor care vor sa obtina prosperitatea in afaceri si in viata personala, contribuind in acelasi timp și la succesul celor din jurul lor. In cadrul trainingului intensiv de la Bucuresti, Geshe Michael Roach va prezenta înțelepciunea străveche aplicată în afaceri din intreaga lume, prin Sistemul Diamond Cutter.

Geshe Michael Roach și Echipa DCI Revin în Romania Pentru Un Nou Training Intensiv

”Talent, Pasiune, Vocație” - 2015

În 2015, Geshe Michael Roach ne-a predat la București Nivelul 1 (Succes Interior, Succes Exterior) în care am învățat instrumentele de bază ale sistemului DCI. Foarte pe scurt, acestea sunt Cei Patru Pași pentru atingerea obiectivelor pe toate planurile (financiar, relații, sănătate etc) și Cele Patru Puteri pentru rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm.

În Nivelul 2 (Talent, Pasiune, Vocație), predat de Geshe Michael în 2016 la București, am învățat cum să ne descoperim talentul nostru suprem și să trăim o viață împlinită, plină de pasiune urmându-ne vocația.

”Antrenamentul mental pentru succes” -Septembrie 2017
”Antrenamentul mental pentru succes” -Septembrie 2017

Nivelul 3 DCI (Antrenamentul Mental) predat anul trecut, accentuează practica meditației, ca rutină zilnică pentru cultivarea tiparelor mentale de succes. Fără cultivarea conștientă a atenției prin practica meditației, rezultatele vor întârzia să apară. Practica meditației și-a dovedit eficiența în timp. Te ajută în obținerea rezultatelor dorite, un loc de muncă mai bun, venituri mai bune, relații mai bune, familie mai bună și sănătate mai bună - și pe măsură ce ai tot mai mult succes vei deveni și mai calm și liniștit, bucurându-te din ce în ce mai mult de fiecare oră din viața ta.

Nivelul 4 din acest an ne ajută să punem bazele relațiilor de succes, atât pentru relații în afaceri și muncă cât și pentru relațiile personale. Știm că DCI a început de la un sistem de management al afacerilor, totuși ce legătura are asta cu relațiile?

Nu este suficient doar succesul nostru material. Ar fi o lume foarte singură să ai doar succes financiar, astfel că prin sistemul DCI se pot pune bazele relațiilor împlinite. Noi cu toții dorim să avem relații de succes. Orice business de succes pornește de la o relație foarte sănătoasă între doi oameni. Dacă acești oameni nu se pot înțelege unul cu celălalt, contractul nu se semnează. 

În cadrul evenimentului din 12 noiembrie vei învăța: cum să începi o relație, cum s-o păstrezi și cum să fiți fericiți împreună.

O zi de training intensiv, 8 ore în total plus pauzele de mese
*Trainingul va fi tradus simultan in limba romana

Timp rămas până la expirarea reducerii Early Bird (28 oct):

Day
Hour
Minute
Second

Iată ce zic oamenii care deja aplică Sistemul Diamond Cutter în munca lor ...

Testimoniale

Cristiana Oprea ​(Consultant fiscal)
Cristiana Oprea ​(Consultant fiscal)

AM CULES BOGĂȚIE DE RESURSE ȘI RECUNOAȘTEREA MUNCII PROFESIONAL PRINTR-O AVANSARE

La întâlnirile DCI am avut mereu parte de o atmosfera deschisa și caldă și de oameni de la care sa iau exemplu bun și să mă țin de aplicarea principiilor DCI în viața de zi cu zi. În principiu am văzut rezultate pe zona de relații personale și imagine de sine însă am avut rezultate și in domeniu profesional, am cules bogăție de resurse și recunoașterea muncii profesional printr-o avansare. Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor din grup pentru tot sprijinul și inspirata pe care o oferă 🙂

Adina Acatrinei (Antreprenor)
Adina Acatrinei (Antreprenor)

DUPĂ 4 LUNI AU APĂRUT SOLUȚII FINANCIARE NEPREVĂZUTE CARE MI-AU UȘURAT SITUAȚIA ȘI APOI DUPĂ 6 LUNI AFACEREA MEA S-A STABILIZAT, CRESCÂND CONTINUU.

DCI a venit în cel mai dificil moment pe care l-am trăit până acum. Tocmai trecuse jumătate de an după accidentul vascular al soțului meu ,eveniment care ne-a schimbat complet felul nostru de viata,al meu ,al lui și al celor 3 copii ai noștri.

Faptul ca am primit cartea" Șlefuitorul de diamante" cadou de la o prietenă ,mi-a schimbat perspectiva, ajutându-mă să nu consider pe cineva vinovat că a făcut sau nu ceva, ci să îmi asum, ca provenind din propriile mele semințe și o oportunitate de a planta pentru viitor semințe extraordinare.

Am lucrat cu "Carnețelul" și "Setarea zilei" și după 4 luni au apărut soluții financiare neprevăzute care mi-au ușurat situația și apoi după 6 luni afacerea mea s-a stabilizat, crescând continuu.

Participarea la evenimentele și întâlnirile comunității m-au ajutat sa înțeleg și să învăț și din experiența celorlalți și să primesc foarte multă încurajare și susținere. Ceea ce am de făcut zilnic (in familie și profesie )nu mi se mai pare dificil, ci o oportunitate de a evolua.

Așa că azi mă simt mai în siguranță ca oricând, am direcție și o dorință intensă de a împărtăși cu alții soluțiile practice și simple din Șlefuitor pentru o viață cu sens .

Nu am cuvinte să exprim recunoștința mea adâncă pentru toată contribuția lui Geshe Michael pentru o lume mai bună și pentru faptul uimitor de a mă fi putut alătura și eu împreună cu DCI Romania, pe care o văd evoluând într-o comunitate puternică, înțeleaptă și profund morală.

Mulțumesc

Adrian Cioriță (Consultant Imobiliar)
Adrian Cioriță (Consultant Imobiliar)

APLICÂND PRINCIPIILE AM FĂCUT CEA MAI MARE VÂNZARE DIN CARIERA MEA DE CONSULTANT IMOBILIAR

M-au ajutat întâlnirile DCI sa am mai mult control asupra viitorului meu. Îmi place sa-mi asum răspunderea 100% pentru succesul sau insuccesul meu. Nu cred in coincidențe, ghinion, crize si alte cauze nefavorabile. Cand ceva functioneaza in defavoarea mea am invatat sa-mi păstrez pacea mintii și să acționezi pentru un viitor de succes. DCI s-a potrivit cu nevoile si dorintele mele si aplicând principiile am făcut cea mai mare vanzare din cariera mea de consultant imobiliar.

Am obținut mai multă claritate și liniște mentală în gestionarea afacerii mele.

Nicola Gramaticu (antreprenor)

Maria Necșoiu
Maria Necșoiu

Bună, Maria sunt, vreau să dau un feedback vizavi de grupul,DCI şi sistemul Şlefuitorul de diamante, după o practică de 3 luni.
Despre cartea Şlefuitorul de diamante scrisă de Gheshe Michael Roach am aflat în anul 2014 de la Miky Doican. Am cumpărat-o, am citit-o şi...m-a făcut curioasă, curiozitate care a dus la a urmări pe YouTube tutoriale cu Octavian Baban şi Liviu Taloi, Floin Păsat, Gec Diaconu. Toţi povesteau despre un sistem care funcţionează 100%. După toate astea am spus,,de ce nu?,, de ce să nu încerc? Şi am început prin a nota în carneţel, atât cum am înţeles la acel moment, nefiind consecventă.
Provocarea mea a fost şi este încă, libertatea financiară, aşa că iată-mă înscrisă la acest curs şi în clubul DCI. Ce am primit? Am primit susţinere şi instrumente puternice, pentru a pune în practică acest sistem al şlefuitorului de diamante, care este calea spre libertate în orice domeniu al vieţii. Mentori extraordinari cărora le mulţumesc cu recunoştinţă, Octavian, Livia, Liviu. Vă mulţumesc şi vouă şlefuitorilor care aţi fost extraordinari.
Ce am obţinut punând în practică toate acestea, am să vă povestesc câteva experienţe minunate:
- O stare de calm mental, claritate
- Conştientizare că totul vine din seminţele mele
- Iar pe partea de libertate financiară , folosind instrumentele date, am reuşit să îmi cresc venitul, dublu, fără împrumut.
Încă, nu ştiu dacă a fost o întâmplare sau o sămânţă pozitivă s-a deschis, cert este că am avut un rezultat palpabil.Deci, voi planta cu încredere în continuare iar peste 3 luni voi reveni cu un alt feedback.
Cert este, că acest Sistem al şlefuitorului este primul cu care am obţinut rezultate, este corect, practic, frumos. Aşa că...vă încurajez să fiţi curioşi, să îl experimentaţi, pentru că , deşi sunt la început, am trăit bucuria schimbării. Vă doresc tuturor să trăiţi o viaţă extraordinară!

Liviu Taloi (Ecompedia)

Conținutul seminariilor DCI este bazat pe nivelurile DCI dezvoltate de Geshe Michael Roach în cadrul Institutului Diamond Cutter

Aceste niveluri au la bază cele 5 mari direcții pe care fiecare om le are în viață:

Libertate Financiară

Relații Împlinite personale și în afaceri

Corp sănătos și plin de energie

Minte liniștită

Contribuție & Leadership

5 Lucruri Despre Geshe Michael Roach Pentru Cei Care Nu Il Cunosc

1. Michael Roach este om de afaceri, a atins un imens succes cu firma Andin International. Cofondator al companiei Andin International cu o cifră de afaceri anuală de peste 250 milioane de dolari, care a fost cumpărată în 2009 de multimiliardarul Warren Buffet.

2. Michael Roach este unul dintre cei mai renumiți speakeri internaționali. Mulți oameni de succes din întreaga lume au ajuns să aplice cu succes principiile străvechi în afacerile lor, datorită lui Michael Roach. Consultant de business la nivel global pentru companii precum: Goldman Sachs, British Airways, Xerox, Guvernul Braziliei și multe alte organizații și instituții de stat și private.

3. Cărțile scrise de el au fost traduse în 30 de limbi și se vând în întreaga lume. Autor a mai multor bestseller-uri printre care Șlefuitorul de Diamante, Management Karmic, Karma Iubirii și Cum Funcționează Yoga, publicate acum și în limba română.

4. Un erudit student și practician al învățăturilor străvechi asiatice. Primul occidental care a obținut titlul de Geshe în ultimii 600 de ani după ce a studiat învățăturile antice tibetane timp de 25 de ani in cadrul mănăstirii Sera din India, una din cele mai vechi instituții organizaționale din lume. Sistemul Diamond Cutter este bazat pe Sutra Șlefuitorului De Diamante, cel mai vechi manuscris tipărit din istorie.

5. Fondator și președinte al INSTITUTULUI DIAMOND CUTTER (DCI) - organizație internațională, prezenta in 35 de orașe, prin care învață oameni din întreaga lume cum să reușească în afaceri și în viața personală. Peste 30000 de oameni participă anual la evenimentele de training ținute de Geshe Michael Roach și echipa DCI International.

Detalii Logistice

Când? 12 Noiembrie 2018 (luni)

Programul pe sesiuni

9:00 – 10:00 Primirea participanților

10:00 – 11:00 Training 1 cu Geshe Michael Roach

11:30 – 12:30 Executive Yoga & Antrenament Mental

12:30 – 13:30 Pranz & Networking

14:00 – 15:00 Training 2 cu Geshe Michael Roach

15:15 – 16:00 Sistemul Tiparelor Mentale în relații – Prezentari cu traineri DCI

16:15 – 17:15 Workshopuri pe grupuri cu trainerii DCI & VIP Workshop cu Geshe Michael Roach

17:30 – 18:30 Training 3 cu Geshe Michael Roach

18:30 – 18:45 Ceremonie de final & Sesiune autografe

Unde? Hotel Intercontinental București (Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, București)

Locuri disponibile

Alege pachetul care ți se potrivește!

Prețul Early Bird este valabil până pe 28 octombrie.

Gold

290€ +TVA (o persoană)
 • Participare Eveniment 1-Day Business Intensive
 • Workshop DCI + Follow-up 30 zile alături de unul din îndrumătorii DCI
 • Suport de curs plus materiale adiționale
 • Masă de prânz & Coffee Break în pauze
 • Sesiuni de networking
 • Sesiune foto cu Geshe Michael Roach

Partner 1+1

493€ + TVA (2 persoane)
 • Participare Eveniment 1-Day Business Intensive
 • Workshop DCI + Follow-up 30 zile alături de unul din îndrumătorii DCI
 • Suport de curs plus materiale adiționale
 • Masă de prânz & Coffee Break în pauze
 • Sesiuni de networking
 • Sesiune foto cu Geshe Michael Roach

Diamond

890€ + TVA (o persoană)
 • Participare Eveniment 1-Day Business Intensive
 • Workshop Privat cu Geshe Michael Roach+ Follow-up 30 zile alături de unul din îndrumătorii DCI
 • Loc în primul rând
 • Suport de curs plus materiale adiționale
 • Masă de prânz VIP Lounge & Coffee Break în pauze
 • Sesiuni VIP de networking
 • Sesiune foto privată cu Geshe Michael Roach
 • Acces timp de 1 lună în Diamond X Business Club

Câțiva din cei care au aplicat sistemul special pentru relații...

Această metodă se mai deosebeşte într-un fel de toate celelalte reţete: este uşoară şi distractivă. Este o metodă în care nu simţi presiunea de a căuta pe cineva, mai degraba eşti în postura în care ştii că cineva vine în întâmpinarea ta – şi asta este o postură măgulitoare.” 

 • Corina Bega, Leadscipline

Această modalitate de a planta partenerul conștient, face inclusiv ca și întâlnirea cu el să fie deosebită/diferită”

Nicoleta Moisa Etoile Models.

Modurile „tradiționale” prin care oamenii își găsesc un partener/(ă) pot fi extrem de consumatoare si frustrante, mai ales daca le-ai încercat pe toate si ai văzut unde te-au dus. Practic, îți faci cel mai mare serviciu ție, si astfel ai ocazia să creezi în viața ta ceva, similar cu ceea ce tu ai fost capabil să oferi, dar se întoarce înapoi la o scara mai mare, si asta e minunat.

Gabriel Stoica - Inginer IT & îndrumător DCI

Întrebări Frecvente

Parteneri

Gianina-Teodor

Contact:

Sun-o pe colega noastră Gianina pentru orice întrebare legată de eveniment!

tel: +40.769.645.797
email: gianina.teodor@diamondcutter.ro

Bilete

257 available
Gold1,845.00 lei 1,622.00 lei- Participare Eveniment 1-Day Business Intensive - Workshop DCI + Follow-up 30 zile alături de unul din îndrumătorii DCI - Suport de curs plus materiale adiționale - Masă de prânz & Coffee Break în pauze - Sesiuni de networking - Sesiune foto cu Geshe Michael Roach

Please fill in all required fields

257 available
Gold Partner (1+1)3,137.00 lei 2,757.00 lei- Participare Eveniment 1-Day Business Intensive - Workshop DCI + Follow-up 30 zile alături de unul din îndrumătorii DCI - Suport de curs plus materiale adiționale - Masă de prânz & Coffee Break în pauze - Sesiuni de networking - Sesiune foto cu Geshe Michael Roach - Reducere 15% Pentru tine și partenerul tău

Please fill in all required fields

10 available
Diamond VIP5,844.00 lei 4,977.00 lei- Participare Eveniment 1-Day Business Intensive - Workshop Privat cu Geshe Michael Roach+ Follow-up 30 zile alături de unul din îndrumătorii DCI - Suport de curs plus materiale adiționale - Masă de prânz & Coffee Break în pauze - Sesiuni VIP de networking - Sesiune foto privată cu Geshe Michael Roach - Acces timp de 3 luni în Diamond X Business Club

Please fill in all required fields