Carnețelul 3X - Metoda simplă de schimbare a tiparelor mentale | Slefuitorul de Diamante

Carnețelul 3X – Metoda simplă de schimbare a tiparelor mentale

Pentru cei cărora le este greu să înceapă completarea carnețelului de 6 ori pe zi, am făcut azi un scurt material video despre cum să completezi carnețelul de 3 ori pe zi. Important este să începi cumva. Carnețelul plus meditația sunt cele mai importante practici ce nu ar trebui să lipsească din rutina ta zilnică.

E posibil ca la început să observi o sumedenie de tipare negative pe perioada unei zile și să ai tendința de a te simți descurajat. În loc să te învinovățești ține minte să ai un regret inteligent despre tiparele negative ce încă le faci. Carnețelul de 3/6 ori pe zi este un fel de 4 powers ce te ajuta sa-ți purifici mintea mult mai rapid. Ai încredere în metodă ! dă-ți cel puțin 30 de zile ca să observi primele rezultate.

Am luat exemplul cu Preceptul Moral Nr 2, “Onorarea proprietății” pentru a exemplifica cum se completează carnețelul de 3x/zi. Dacă ții carnețelul pe acest precept, în scurt timp, situația ta materială se va îmbunătății, negreșit. Așa că alege unul din preceptele de la 1 la 9 și urmărește-l o perioadă pentru a sesiza schimbările. Preceptul 10 oricum e cel mai greu de conștientizat, dar și cel mai puternic odată ce începe mintea să se orienteze conform concepției corecte a realității.

Deasemenea, bucura-te ca începi sa observi asa multe tipare, chiar dacă majoritatea din ele sunt negative, ele există, existau și pana acum în mintea ta, dar erau mai adânc îngropate si nu erai conștient de ele. Asta înseamnă “low level radiation” (radiații de nivel scăzut), nu le simți, dar pe termen lung pot fi chiar letale. Deci bucură-te că aplici o metodă prin care le poți elimina !

Spor la evoluție !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.