Cei 4 pasi si meditatia cafelei | Slefuitorul de Diamante

Cei 4 pasi si meditatia cafelei

Iată cea mai simplă metodă de a porni o afacere de la zero. Este valabil pentru orice obiectiv pe care ți-l propui. Cei 4 pași sunt cea mai sigură metodă pentru a crește un tipar mental de succes în mintea ta.

Dacă vrei să pornești o afacere, mai trebuie să alegi încă un om ce are și el o afacere de crescut și să-l ajuți. Practic, vei avea grijă de 2 afaceri simultan.

Meditația cafelei este ultimul din cei 4 pasi pentru îndeplinirea oricărui vis ce ti-l propui. La unul din evenimentele din America de Sud, Geshe Michael povestește despre cum să plantezi eficient o “sămânță” ce va inflori în viața ta.

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.

3 comments
Lucian says august 14, 2015

Foarte interesant, ca fac acesti pasi, dar nu constientizam sa-i fac mai bine.
Multumesc pentru validare!

elena says august 18, 2015

CU ADEVARAT ESTE F INTERESANT . VA MULTUMESC FRUMOS.

Viviana says septembrie 13, 2015

Atat de simplu si atat de profund! Multumesc pentru aceste constientizari !

Comments are closed