Cele 4 Puteri

Cele 4 Puteri Pentru Eliminarea Semintelor Negative

Saptamana trecuta la intalnirea grupului de suport am discutat un subiect foarte important ~ eliminarea semintelor negative din subconstient.

Odata ce inveti cum functioneaza semintele karmice, iti dai seama ca in interiorul tau exista atat seminte pozitive cat si negative. Incepi sa plantezi seminte pozitive prin tot ceea ce faci , ceea ce spui si ceea ce gandesti. Dar pana sa infloreasca noile seminte pozitive plantate, mai astepta la coada multe alte seminte plantate in trecut. Iar multe din ele sunt si seminte negative.

Si in special pentru aceste seminte negative exista o formula foarte eficienta de a le elimina, sau cel putin a le diminua din efecte. Iata care sunt pasii prin care trebuie sa le treci:

Cele 4 Puteri:

1. Fundația (vacuitatea)
2. Regret inteligent (pentru faptele negative din trecut)
3. Stop (o perioada de timp te oprești din perpetuarea acelei seminte negative)
4. Antidot (plantezi semințe pozitive pentru a contrabalansa karma pe +)

Si asta este o metoda foarte puternica ce o recomand s-o faci simultan cu cei 4 pași de plantare a semințelor pozitive.

Exista si un intreg curs, The 4 Powers plus detaliile despre ritualul de eliminare a semințelor negative ce e bine sa-l faceți periodic. Pentru cine-i interesat, il poti urmări aici: http://www.theknowledgebase.com/archive/en/dailypractice06-1999-california-geshemichael/

Aceasta practica te învăța cum sa cureți karma negativa acumulata in trecut si sa previi acele semințe negative din a inflori sub forma de dificultăți, probleme durere sau suferință în viata ta.

Spor la gradinarit !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.