Cel mai des întâlnite provocări în management | Slefuitorul de Diamante

Cel mai des întâlnite provocări în management

Iată și primul feedback de pe urma chestionarului despre cele mai des întâlnite provocări in management. Săptămâna viitoare deschidem înscrierile la curs, iar pe tot parcursul lunii vom aborda în detaliu fiecare provocare în parte.

Nu uita în continuare să completezi chestionarul despre provocările în management. Completând chestionarul, ne vei ajuta să oferim cât mai multă valoare în materialele video din această luna și pentru cursul Management Karmic de pe 16-17 Aprilie.

Chestionarul îl poți completa mai jos !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.