Lecția 2 - Cum poți folosi conceptul vacuității pentru a avea mai mulți bani | Slefuitorul de Diamante

Lecția 2 – Cum poți folosi conceptul vacuității pentru a avea mai mulți bani

In prima lecție ai aflat direct de la Geshe Michael Roach explicația vacuității sau a potențialului ascuns, conceptul de bază de care s-a folosit pentru a genera acel succes enorm pe perioada cât a fost vicepreședinte la Andin International. Tot Geshe Michael recomandă să urmărești demonstrația cu pixul de minim 3000 de ori până va începe să aibe sens în mintea ta.

Acum trecem la explicația practică a acestui concept, și vom afla de ce utilizarea principiului vacuității este cheia în evoluția ta și a afacerii tale. Tu ești 100% responsabil pentru toate experiențele bune sau rele ce ți se vor întâmpla.

Află urmărind materialul video de mai jos, cum poți să te folosești de conceptul potențialului ascuns (al vacuității) ca să ai parte de succes financiar în munca sau afacerea în care ești implicat.

Te invit să urmărești în continuare lecția video #2 – “Cei patru pași în acțiune”
(apasă pe CC pentru a vedea subtitrarea !)

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.