Mk Lecția 4 - Metodă și Înțelepciune | Slefuitorul de Diamante

Mk Lecția 4 – Metodă și Înțelepciune

Iată un amănunt foarte important pentru a face ca Managementul Karmic să funcționeze de fiecare dată. Odată ce ai devenit conștient de cuibușorul karmic al afacerii tale, ai nevoie să stăpânești acest aspect: Proporția 50/50 între Înțelepciune și Metodă. 

Ce înseamnă asta?

Metoda: este felul prin care aduci contribuție partenerilor afacerii tale. Exista cele 3 niveluri prin care poți oferi ajutor. Am dat câteva detalii despre cele 3 niveluri în acest articol.  Aici este important să asculți cu adevărat ca să observi ce nevoie au partenerii tăi pentru a-i putea ajuta eficient. Dar apoi, ai nevoie și de…

Înțelepciune: presupune contemplarea vacuității celor 3 sfere (Tu, Cel pe care-l ajuți și Activitatea prin care-l ajuți) împreună cu practica meditației. Contemplarea te ajută să dobândești convingerea despre felul cum funcționează realitatea. Iar meditația te ajută să țintești mai bine în mintea ta concluziile la care ai ajuns în contemplație.

Nu e un lucru ușor, dar dacă poți cel puțin câteva clipe să ai convingerea vacuității și a felului cum funcționează tiparele mentale atunci când îți ajuți partenerii de afaceri, rezultatele sunt exponențial mărite față de un “simplu ajutor”.

Urmărește materialul video pentru mai multe detalii ! Spor la grădinărit !

 

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.