Cultura Managementului Karmic | Slefuitorul de Diamante

Cultura Managementului Karmic

Iată că am ajuns și la finalul aceste mini serie de materiale video despre Management Karmic.  În acest material oferim câteva idei ce te-ar putea ajuta la implementarea acestui mod de lucru pe termen lung în munca ta.

Dintre ideile principale sunt:

  • Eliminarea stresului decizional și lipsa siguranței succesului (specific metodelor convenționale de management)
  • Cele 3 tipuri de antrenamente (etică, concentrare meditativă, înțelepciune)
  • Implementarea Managementului Karmic mai mult la nivel de cultură organizațională, decât ca strategie de business.
  • Dezvoltarea treptată a convingerii despre felul cum funcționează realitatea

Sper că ți-au prins bine aceste materiale video din ultima lună. Noi ne-am bucurat mult că am reușit să aducem puțin mai multă claritate despre ce presupune Managementul Karmic.

Și dacă vrei cu adevărat să devii un bun manager karmic, îți recomandăm să ajungi și la cursul din 16-17 Aprilie, deoarece vom avea ocazia să intrăm mult mai mult în detaliile specifice proiectului tău.

Pe curând

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.