Cartea „Cum Funcționează Yoga” | Slefuitorul de Diamante

”Cum Funcționează Yoga”


Vindecă viața ta și a celor din jur cu Yoga Sutra !

Află povestea din spatele cărții...

Toată lumea știe că Yoga Sutra este sursa fundamentală pentru tot ce înseamnă yoga. Ce s-ar putea să nu știi este că această carte străveche conține, în același timp, toate secretele pe care trebuie să le cunoști pentru a-ți vindeca și trupul, și inima; pentru a depăși orice boală și orice fel de nefericire; pentru a ajunge într-un loc unde domnesc sănătatea, forța și liniștea desăvârșită.

În această carte ne sunt oferite secretele despre cum funcționează yoga astfel încât să trăim o viață frumoasă într-o minunată poveste despre cum au ajuns acestă învățături prețioase din India, țara mamă, în Tibet, acum mai bine de 1000 de ani.

Autorul a petrecut ani întregi în mănăstirile tibetane, îndrumat de unii dintre ultimii mari lama și maeștri spirituali din Vechiul Tibet, care l-au învățat să citească manuscrisele străvechi despre cum funcționează yoga și să pună în practică învățăturile de acolo.

Despre Autor

Geshe Michael Roach este primul occidental din ultimii 600 de ani care a trecut testul riguros și a obținut titlul de Geshe sau Maestru în budism la mănăstirea tibetană Sera Mey, după 20 de ani de studiu. Este absolvent magna cum laude al Universității Princeton și a primit de la Casa Albă medalia prezidențială pentru merite științifice deosebite. Geshe Michael Roach este autorul a peste 30 de traduceri ale unor texte străvechi, precum și al unor cărți cum sunt bestsellerul internațional „Șlefuitorul de diamante” și „The Tibetan Book of Yoga”.

Din dorința de a ajuta cât mai multi oameni, Geshe Michael a scris cartea “Diamond Cutter” (Șlefuitorul de Diamante), în care a detaliat principiile care au stat la baza succesului său în afaceri, precum și metodele revoluționare pe care le-a pus în practică. Până în prezent, cartea a fost publicată în 20 de țări și peste 3 milioane de oameni se folosesc de învățăturile sale pentru atingerea succesului personal și profesional. Pe plan internațional, Geshe Michael este recunoscut ca un speaker motivațional și un adevarat profesor a peste 30.000 de persoane pe care le-a consiliat în legătură cu diverse aspecte ale vieții, începând de la afaceri până la sănătate și evoluție spirituală. Motivul pentru care Geshe Michael a ales sa predea celorlalți secretele Diamond Cutter este dorința sa de a trezi înțelepciunea în mintea fiecărui om, astfel încât acesta, indiferent de funcția sau profesia pe care o are, să poată atinge cele mai înalte trepte ale împlinirii în viață.

Testimoniale

„Cred că este cea mai bună carte despre yoga pe care am citit-o. Învățăturile sunt prezentate cu acuratețe și respectă vechile lecturi sacre. Chiar te învață yoga, nu teorie despre yoga. Dacă te gândești să citești o carte despre yoga anul acesta, te sfătuiesc să o citești pe aceasta. Puține cărți sunt la fel de valoroase.”

Karl Erb 
YogaNexus.com

Cum Funcționează Yoga e una din cărțile mele "de căpătâi" - o lectură ușoară, plăcută, și în același timp plină de învățăminte. Spre deosebire de alte cărți de Yoga publicate, această carte nu ne învață ce asane să practicăm, ci ne învață ce anume stă în spatele practicii de Yoga. De ce funcționează, și cum ne poate ajuta să avem succes, sănătate, și să devenim liberi. Recomand cu mult drag această carte oricărui cititor cu înclinații spirituale - mai ales celor care privesc în prezent Yoga cu scepticism. O mai recomand în special celor "însetați de libertate" - întrucât explică mecanisme esențiale ale minții și ale realității, și înțelegerea acestor mecanisme va aduce salturi imense în dezvoltarea personală și spirituală. Yoga, așa cum este practicată pe liniile de descendență autentice, cum a fost transmisă de mii de ani de la maeștrii din India antică, nu e deloc ce am văzut pe la televizor și prin mass-media. Salut această apariție și mă bucur că este acum accesibilă și în țara noastră.

Gec Diaconu 
ReikiRays.com

Comandă cartea acum la numai 37 RON !

Nr. Pagini 474. Dimensiuni 13 x 20 cm, Editura Vidia