MK Lecția 7: Cum scapi de colegul enervant de la job ? | Slefuitorul de Diamante

MK Lecția 7: Cum scapi de colegul enervant de la job ?

Orice teorie a unui sistem de management nu este completă dacă nu te ajută să scapi de problemele cele mai arzătoare din viața de zi cu zi. Iată o aplicare cât se poate de practică a modului cum tiparele mentale ne creează realitatea înconjurătoare : Colegul enervant de la birou

Ia fii sincer și răspunde-mi la întrebarea asta: “De câte ori ai citit o carte bună de management, sau ai fost la un curs extraordinar de management, iar când ai revenit la birou și te-ai revăzut cu colegul ce te irita cel mai mult, toată teoria acumulată a zburat instant pe geam ?”

Despre asta este vorba în Managementul Karmic: tot ce înveți se aplică în cele mai mici detalii ale afacerii tale, mai ales în ceea ce privește armonia cu cei din jur.

Când colegul intră la tine în birou, mereu vor exista 2 “colegi” prezenți :

(*) cel care vine din modul cum i-ai tratat tu pe alții în trecut, și …
(*) cel care crezi că este enervant prin natura lui, care emite vibrații iritante spre tine.

În episodul de azi, discutăm despre cum și colegul de la birou ce te irită cel mai mult, vine tot din tiparele tale mentale. Vine din modul cum te-ai comportat tu față de alți oameni în trecut. Nici o secundă în plus de văicăreală nu va ajuta la eliminarea problemei.

Atâta timp cât te enervezi pe colegul care crezi că există în exteriorul tău și este iritant prin natura lui, te enervezi pe o persoană ce nu există cu adevărat. Te enervezi pe o iluzie generată de mintea ta. Și nu vei face nimic altceva, decât să perpetuezi acea iluzie și pe viitor.

Vestea bună este că poți opri acest lucru. Este de datoria ta să pui stop suferinței.

Urmărește materialul video până la capăt și aplică !

 

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.

2 comments
Gabriel says aprilie 6, 2016

:) Metoda este simpla si usor de inteles. Mi se pare mai potrivit ca titlu “Cum sa ai o alta perspectiva asupra colegului/colegilor enervant//i de la job”. Aici nu e vorba de a “scapa” de cineva, ci de a ne schimba punctul de vedere, de a privi acele persoane dintr-o alta lumina. Desigur, daca avem forta si dorinta necesare de a face acest lucru :)

    Octavian Baban says aprilie 6, 2016

    cum ”să scapi” cu ghilimelele de rigoare :)

Comments are closed