Cum scapi de stresul financiar ? | Slefuitorul de Diamante

Cum scapi de stresul financiar ?

O întrebare super relevantă în special pentru antreprenorii din România: “Cum scapi de stresul financiar din fiecare lună?”

Răspunsul pe scurt: Tiparele bune plantate în trecut, devin protecție pentru ziua de azi.

Răspunsul mai lung, vezi materialul video !

Am amintit și în trecut, că atenția exclusivă pe mijloacele prin care ne desfășurăm activitatea în firma noastră pot duce la concepția greșită, că ele funcționează de la sine. De asta avem nevoie să antrenăm mintea să fim atenți și la cauzele care produc rezultatele.

Iar aici intervine, antrenamentul înțelepciunii prin practica meditației de contemplare asupra legilor tiparelor mentale. Legea nr4: Dacă plantezi corect, experimentezi negreșit rezultatul.

PS. Nu rata reducerea early bird din luna iulie la evenimentul DCI 3 din 24-25 septembrie, cu Geshe Michael Roach, fondatorul sistemului DCI. https://diamondcutter.ro/business-training/

Spor la plantat !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.