Cum te simți atunci când un tipar negativ se consumă. | Slefuitorul de Diamante

Cum te simți atunci când un tipar negativ se consumă.

flame_1024x1024Probabil, pentru început și pentru majoritatea dintre noi, mai important decât cei 4 pași pentru plantarea unui tipar nou mental, sunt cele 4 Puteri Puteri pentru eliminarea unui tipar negativ.

Unul din marile avantaje ale Sistemului Diamond Cutter este dacă îți îndeplinești ceea mai mare dorință pe care o ai prin cei 4 pași, atunci vei prinde încredere și vei începe să fii cât mai conștient de cum funcționează legea cauzei și efectului în toate aspectele vieții tale.

Iar cel mai mare obiectiv în primul rând este să reușim să ne eliberăm de tiparele negative. Sunt acele tipare ce ne țin în suferință și ne dau percepția unei realități negative.

De cele mai multe ori, tiparele negative nu le putem observa așa ușor pentru că le-am cărat în spate toată viața. E ca și cum ar face parte din identitatea noastră. Mulți oameni nici nu gândesc că s-ar putea simți vreodată liberi cu adevărat.

Iată un scurt material video de la conferința business-intensive din septembrie 2015, în care Geshe Michael Roach, explică în stilul lui caracteristic, ce se întâmplă atunci când un tipar sau o sămânță negativă se consumă și te eliberezi de povara ce ai cărat-o în spate atâția ani.

Fie ca voi toți să fiți cu adevărat liberi !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.