Curs Management Karmic | Slefuitorul de Diamante

Managementul Karmic Al Proiectelor

Învață și aplică o metodă de management ce funcționează de fiecare dată.

 

Cursul Management Karmic este pentru tine dacă:

Check mark symbol Ești antreprenor și vrei să-ți conduci afacerea cu succes
Check mark symbol Ești manager / team leader și vrei să dobândești un stil de leadership ce-i ajută pe cei din jur să crească
Check mark symbol Ești parte dintr-o echipă și vrei să aduci o contribuție mai mare în ceea ce faci.
Check mark symbol Vrei să ai parte de armonie în relațiile de business.
Check mark symbol Sau pur și simplu vrei să faci mai mult profit din munca ta

Conceptele simple ale Managementului Karmic, îți oferă o metodă cu totul nouă de a-ți realiza sarcinile și proiectele. Au la bază principiile tiparelor mentale și al potențialului ascuns și funcționează de fiecare dată și în orice situație.

Managementul Karmic este simplu și logic de înțeles, dar pentru simplu fapt că am fost condiționați o bună parte din viață să fim competitivi, aparent vine în contradicție cu toate condiționările (antrenamentele) pe care noi le-am primit în viața asta. 12 ani de școală, 4-5 ani de facultate, job-ul, toate cursurile pe care le-am urmat (vânzări, negociere, marketing, management, antreprenoriat șamd) ne-au învățat să fim competitivi (e o singură pizza pentru toți) și că problema e la ceilalți, așa că trebuie să-i „lucrăm” pe ceilalți.

Hai să recunoaștem, viața reprezintă un șir lung de misiuni și proiecte. Avem nevoie de o metodă pentru a le duce la capăt cu bine; avem nevoie de o rețetă sigură pentru succes. Succesul financiar desigur. Dar în același timp vrem să avem succes ca oameni: să fim oameni buni, oameni cu adevărat fericiți, oameni sănătoși atât fizic cât și mental. Și dacă facem totul corect, îi vom ajuta și pe toți oamenii din jurul nostru în același timp. În acest curs te vom provoca să-ți dezvolți stilul propriu de management karmic în munca pe care o faci de zi cu zi.

Te așteptăm la curs !


Cine vor fi îndrumătorii tăi în acest curs:

5hats-octavian

Octavian Baban

Ambasador & Trainer DCI România

Îndrumător în practica mindfulness și inițiatorul proiectului Diamond Cutter România (Șlefuitorul de diamante), ce se ocupă cu educația și aplicarea învățăturilor tibetane în afaceri și în viață. A contribuit la publicarea cărților lui Michael Roach în limba română și a organizat conferințele Business Intensive DCI.

liviu taloi

Liviu Taloi

Membru DCI România

Cofondator la ECOMpedia – cea mai mare resursă de informații gratuite despre ecommerce-ul românesc și Community Manager la GPeC

A consiliat peste 100 de magazine online, cele mai multe din ele devenind lider pe nișele unde activează.

Gabi Stoica

Gabriel Stoica

Instructor Yoga DCI România

Inginer în domeniul Hi-Tech începând din anul 2001 pana in prezent, activând printr-o serie de companii atât in Romania cat și din Europa, atât in calitate de angajat cat și consultant. In ultimii 5 ani, Gabriel a dezvoltat cu precădere o atracție deosebita pentru yoga, căreia i-a dedicat ce-a mai mare parte din practica și studiul zilnic.

 

Pe scurt, iată care sunt beneficiile Managementului Karmic în viața ta:

  • Succesul proiectelor devine inevitabil, vei putea realiza orice proiect pe care ti-l propui.
  • Eliminarea deciziilor conflictuale / Vei învăța cum să nu mai iei nici o decizie proastă
  • Elimini cauzele ce duc la destrămarea proiectelor și a echipelor
  • Vei ști cum să creezi oameni de succes in jurul tau, fapt ce-ti va da percepția reala ca și tu sa devii un om de succes
  • Dezvolți mulțumirea unei vieți trăite cu sens prin contribuția pe care o aduci tuturor celor cu care lucrezi

 

Cursul Online

490 RON

  • Acces platforma online de curs
  • Lecții în format video (aprox 12 ore)
  • Manual de lucru
  • Suport online 30 zile