DCI Nivelul 1 | Slefuitorul de Diamante

DCI Nivelul 1

[vc_row registered_only=”no” full_width=”no” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” background_attachment=”scroll” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ shadow=”no” parallax=”no” animate=”no” img_position=”left” img_animation=”left” content_animation=”left”][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row registered_only=”no” full_width=”yes” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” background_attachment=”scroll” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ shadow=”no” parallax=”no” animate=”no” img_position=”left” img_animation=”left” content_animation=”left”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text padding=”0px 0px 0px 0px” animate=”no” animation=”none”]banner seminar[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text padding=”0px 0px 0px 0px” animate=”no” animation=”none”]Seria de cursuri ale Institutului Diamond Cutter contine 12 niveluri diferite, ce sunt prezentate intr-un format tip (2+3), 2 conferinte de seara plus 3 zile de weekend business retreat, in care participantii invata cum sa puna aceste idei in practica atat in cariera cat si in vietile lor.

 

Cine aplica sistemul Diamond Cutter incepe sa aiba succes in orice aspect al vietii sale: devi capabil sa-ti creezi prosperitate financiara, sanatate excelenta si relatii profunde si de durata. Devi un om multumit si bucuros alaturi de toti cei cu care relationezi; aduci o contributie imensa familiei tale, firmei tale si in final, intregii lumi. Toate aspectele vietii sunt pline de succes si stii si cum sa-l mentii pe viitor.

 

12 Niveluri

 

Cele 12 Niveluri se asimileaza pe rand pentru ca in final sa-ti ofere toate uneltele de care ai nevoie pentru a stapani arta de ati crea propria viata.

 • Nivelul 1 – Iti ofera o imagine de ansamblu a unor moduri complet noi de a privi lumea exterioara ce-ti vor aduce succes sigur.
 • Nivelul 2 – Deprinzi intelegerea despre cum sa-ti descoperi adevarata pasiune in viata
 • Nivelul 3 – Practica Meditatiei Aplicate. Inveti tehnici antice de meditatie ce te ajuta sa treci peste provocari, sa-ti antrenezi mintea si sa descoperi linistea in mijlocul situatiilor dificile.
 • Nivelul 4 – Inveti cum sa aplici principiile Diamond Cutter pentru relatii interpersonale. Vei avea relatii de succes atat personale cat si cu partenerii de afaceri.
 • Nivelul 5 – Te invata cum sa construiesti plecand de la relatii de succes, folosindu-le drept “platforma” pentru o crestere exponentiala a fericirii interioare si a succesului in afaceri si in viata personala.
 • Nivelul 6 – Dupa ce ne-am atins scopurile exterioare, trecem la cele ce tin de interiorul tau. Acum inveti cum sa mentii o liniste profunda interioara, indiferent de ce se intampla in jurul tau.
 • Nivelul 7 – Explica cum sunt folosite principiile Diamond Cutter pentru a beneficia de energie vitala, productivitate maxima, precum si creativitate.
 • Nivelul 8 – Mergem si mai in profunzime, descoperind acum care sunt adevaratele cauze ale fericirii depline si a linistii interioare din viata noastra. Ne putem indeplini atat obiectivele exterioare cat si interioare, dar asa cum multi oameni de succes iti pot confirma, nu esti cu adevarat implinit atata timp cat nu poti impartasi succesul tau si cu cei din jur. Asa ca ne indreptam atentia pentru a aduce o contributie adevarata lumii intregi: Vrem sa avem atat o viata plina de succes si bucurie pentru noi cat si una cu sens pentru toti cei din jur. Vrem ca atunci cand vom ajunge la finalul vietii sa fim in stare sa ne uitam inapoi si sa simtim cu adevarat ca am avut un scop maret.
 • Nivelul 9 – Ne ofera o strategie pentru realizarea unui impact personal in lumea noastra.
 • Nivelul 10 -Exploram idei pentru transformarea societatii la nivel de comunitate, nivel national, si nivel global.
 • Nivelul 11 – Conecteaza transformarea lumii noastre cu dezvoltarea noastra interioara.
 • Nivelul 12 – Ne ofera o recapitulare a intrgului training.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text padding=”0px 0px 0px 0px” animate=”no” animation=”none”]

Nivelul 1: Cum functioneaza realitatea in viata si in afacerea ta

Ce vei invata mai exact:

 • Principiile Diamond Cutter: Depasirea idei resurselor limitate; Principiile stravechi pentru a intelege cum functioneaza cu adevarat realitatea; Metode Tibetane pentru pregatirea minte-corp; Cum rezulta lumea ta inconjuratoare din semintele mentale; Managementul semintelor mentale pentru succes; Imbunatatirea noilor seminte mentale pozitive si eliminarea vechilor seminte negative;
 • Focus pe afaceri: – Cum sa treci dincolo de deciziile conceptului firmei si al brandingului.
 • Antrenament Mental: Fundamentele unei practici zilnice a meditatiei
 • Antrenamentul conditiei fizice: Primii pasi in practica Executive Yoga – Nivelul 1
 • Partenerul karmic de afaceri: Cum sa identifici candidati pentru o colaborare de succes
 • Contorizarea zilnica a succesului: Cum sa incepi si cum sa completezi Six-Times Book
 • Studiu Follow-UP: Slefuitorul de Diamante (editia aniversara 10 ani, 2009), Karmic Management, Contemplatii asupra practicii de a darui si a prelua (Tong-Len, Asian Classics Insitute, 1998)
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ last=”yes”][vc_column_text padding=”0px 0px 0px 0px” animate=”no” animation=”none”]
GMSuitRobe-200x300

Michael Roach @ Fondatorul DCI

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text padding=”0px 0px 0px 0px” animate=”no” animation=”none”]

Cele 7 Componente ale Trainingului

Fiecare nivel conține șapte componente, care se combină pentru a ne face o persoană de succes în fiecare parte a vieții noastre.

Prima componentă este colecția de Principii din Șlefuitorul de Diamante, care sunt o modalitate complet nouă de a înțelege cum funcționează lumea. Principiile DCI se bazează pe tradiția antică tibetană a sutrei Șlefuitorul de Diamante, cea mai veche carte tipărită din lume.

Aceste principii au fost folosite pentru a crea Andin International Diamond Corporation, una dintre firmele cu cea mai rapidă dezvoltare din istoria orașului New York. Compania a fost fondată de trei persoane, folosind un împrumut de 50.000 dolari și a ajuns rapid la 250 milioane dolari în vânzări anuale, cu peste 10.000 de angajați în management si facilități de producție la nivel mondial.

Andin a fost vândută în 2009 lui Warren Buffett, în prezent aflat pe locul trei în topul celor mai bogați oameni din lume. La ora actuală, se estimează că există mai mult de un milion de oameni din 20 de țări care folosesc abordarea Șlefuitorul de Diamante, cu povești de succes de miliarde de dolari – așa cum sunt descrise în cartea best-seller “Șlefuitorul de Diamante”.

A doua dintre cele șapte componente din fiecare nivel de curs este dedicată Concentrării pe Afaceri. Te vom învăța cum să folosești aceste niveluri de curs pentru a începe o nouă viață, poate chiar o nouă afacere sau carieră.

Și astfel, trecând prin fiecare dintre cele 12 niveluri ale formării, te vom purta pas cu pas prin fiecare etapă a aplicării cu succes a principiilor Șlefuitorul de Diamante pentru a-ți atinge scopul: identificarea a ceea ce va fi noua ta ocupație sau produs, cum îl vei produce, cum îl vei promova și așa mai departe.

Abordarea Șlefuitorul de Diamante este un mod de gândire complet nou. Nu putem învăța pe deplin și aplica principiile Șlefuitorul de Diamante dacă nu avem deja un grad ridicat atât de claritate mentală cât și de energie fizica.

Astfel a treia componentă este întărirea minții – consolidarea capacității de a ne concentra și de a gândi rapid și clar. Fiecare dintre nivelurile de formare include pregătire în meditație “practică”: tehnici de concentrare pe care le aplicăm în viața profesională și în viață. Acestea nu sunt moduri de a “opri mintea”, ci mai degrabă, metode puternice de rezolvare a problemelor la nivel mental. Nivelul 3 este dedicat in întregime acestui tip de consolidare mentală, ce își are originea într-o varietate de tehnici tibetane antice.
Având în vedere legătura lor intimă, mintea nu poate fi ascuțită și clară dacă organismul este lent și rigid.

A patra componentă a fiecărui nivel este antrenamentul fizic, folosind exerciții ușoare, dar puternice, care au fost dezvoltate de către maestra de yoga indiană Lady Niguma, care a trăit în urmă cu circa o mie de ani. Aceste exerciții au fost urmate și folosite de călugării tibetani de secole. Exercițiile au fost adaptate pentru persoanele care lucrează și care sunt foarte ocupate, necesitând timp și efort minim pentru a-și menține vigoarea și aspectul tinereții. Noi o numim “Executive Yoga”.

A cincea componentă este dezvoltarea unui “partener de afaceri karmic”. În esență aceasta este o formă de serviciu personal sau public efectuat de cineva care este bine educat în Principiile Șlefuitorul de Diamante. Puterea creată de acest serviciu este apoi direcționată spre succesul tuturor părților implicate, și formează piatra de temelie a abordării Șlefuitorul de Diamante. Acest “partener karmic” poate fi un client, un furnizor, un angajat, un investitor – sau chiar un membru al familiei.

A șasea componentă a formării DCI este monitorizarea zilnică a progresului nostru spre succes. Aceasta implică o veche tehnică tibetană de a lua pauză pentru câteva minute la anumite intervale de timp în cursul zilei, pentru a examina aderarea noastră la principiile Șlefuitorul de Diamante.

Fiecare curs de formare include, în cele din urmă, a șaptea componentă de studiu suplimentar și de lecturi, precum și interacțiunea cu un coach din personalul Șlefuitorul de Diamante în cazul în care se dorește asta, până se începe următorul curs în formare.

 

Programul seminarului :

Sambata 9:00 – 18:00
Duminica 9:00 – 17:00
(Cu pauza de masa de 1h 30′)

 

Cine iti va fi trainer in acest workshop ?

[/vc_column_text][persons columns=”1″ animate=”yes”][person src=”970″ name=”Jana Ivanova (Sofia)” title=”General Manager la Zhanua 98 Publishing House” target=”_blank” twitter=”#” facebook=”#” linkedin=”#” google_plus=”#” email=”#” bio=”Incepand din 2009 l-a adus pe Michael Roach in Sofia si a publicat toate cartile lui in Bulgaria. Detine o companie de Publishing si Productie Media in care aplica cu succes principiile Diamond Cutter. Este trainer al sistemului DCI, prin care a ajutat sute de antreprenori din Bulgaria sa atinga succesul in afacerile lor.”][/persons][/vc_column][/vc_row]