DCi - Nivelul 2 | Slefuitorul de Diamante

DCi – Nivelul 2

[vc_row][vc_column width=”1/1″][tagline title=”Te asteptam pe 25-26 Aprilie la Connect Hub” button_link=”#” button_text=”Inscriere”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text padding=”0px 0px 0px 0px” animate=”no” animation=”none”]Seria de cursuri ale Institutului Diamond Cutter contine 12 niveluri diferite, ce sunt prezentate intr-un format tip (2+3), 2 conferinte de seara plus 3 zile de weekend business retreat, in care participantii invata cum sa puna aceste idei in practica atat in cariera cat si in vietile lor.

 

Cine aplica sistemul Diamond Cutter incepe sa aiba succes in orice aspect al vietii sale: devi capabil sa-ti creezi prosperitate financiara, sanatate excelenta si relatii profunde si de durata. Devi un om multumit si bucuros alaturi de toti cei cu care relationezi; aduci o contributie imensa familiei tale, firmei tale si in final, intregii lumi. Toate aspectele vietii sunt pline de succes si stii si cum sa-l mentii pe viitor.

 

12 Niveluri

 

Cele 12 Niveluri se asimileaza pe rand pentru ca in final sa-ti ofere toate uneltele de care ai nevoie pentru a stapani arta de ati crea propria viata.

 • Nivelul 1 – Iti ofera o imagine de ansamblu a unor moduri complet noi de a privi lumea exterioara ce-ti vor aduce succes sigur.
 • Nivelul 2 – Deprinzi intelegerea despre cum sa-ti descoperi adevarata pasiune in viata
 • Nivelul 3 – Practica Meditatiei Aplicate. Inveti tehnici antice de meditatie ce te ajuta sa treci peste provocari, sa-ti antrenezi mintea si sa descoperi linistea in mijlocul situatiilor dificile.
 • Nivelul 4 – Inveti cum sa aplici principiile Diamond Cutter pentru relatii interpersonale. Vei avea relatii de succes atat personale cat si cu partenerii de afaceri.
 • Nivelul 5 – Te invata cum sa construiesti plecand de la relatii de succes, folosindu-le drept “platforma” pentru o crestere exponentiala a fericirii interioare si a succesului in afaceri si in viata personala.
 • Nivelul 6 – Dupa ce ne-am atins scopurile exterioare, trecem la cele ce tin de interiorul tau. Acum inveti cum sa mentii o liniste profunda interioara, indiferent de ce se intampla in jurul tau.
 • Nivelul 7 – Explica cum sunt folosite principiile Diamond Cutter pentru a beneficia de energie vitala, productivitate maxima, precum si creativitate.
 • Nivelul 8 – Mergem si mai in profunzime, descoperind acum care sunt adevaratele cauze ale fericirii depline si a linistii interioare din viata noastra. Ne putem indeplini atat obiectivele exterioare cat si interioare, dar asa cum multi oameni de succes iti pot confirma, nu esti cu adevarat implinit atata timp cat nu poti impartasi succesul tau si cu cei din jur. Asa ca ne indreptam atentia pentru a aduce o contributie adevarata lumii intregi: Vrem sa avem atat o viata plina de succes si bucurie pentru noi cat si una cu sens pentru toti cei din jur. Vrem ca atunci cand vom ajunge la finalul vietii sa fim in stare sa ne uitam inapoi si sa simtim cu adevarat ca am avut un scop maret.
 • Nivelul 9 – Ne ofera o strategie pentru realizarea unui impact personal in lumea noastra.
 • Nivelul 10 -Exploram idei pentru transformarea societatii la nivel de comunitate, nivel national, si nivel global.
 • Nivelul 11 – Conecteaza transformarea lumii noastre cu dezvoltarea noastra interioara.
 • Nivelul 12 – Ne ofera o recapitulare a intrgului training.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading text=”Nivelul 2: Legătura dintre Pasiune și Vocație – Plantarea Pasiunii în viata.” font_container=”tag:h2|text_align:left” google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text padding=”0px 0px 0px 0px” animate=”no” animation=”none”]Principiile Diamond Cutter:

Cum se face ca unii oameni își descopera pasiunea devreme in viata, pe cand altii se chinuie s-o gaseasca mult timp? In acest seminar vei descoperi secretele pasiunii adevarate si cum ii poti ajuta si pe cei din jur sa si-o descopere. Inveti cum sa-ti traiesti viata cu sens si scop astfel incat sa-i poti aduce succes si fericire tuturor celor din jurul tau.

Focus pe Afaceri: Iti descoperi pasiunea in afaceri si in viata.

Antrenament Mental: Continuam practica meditației periodice (după Tibet , secolul 15)

Contitionarea fizica: Continuam cu o practica periodica de Executive Yoga – Nivelul 1.

Partener de afaceri karmic:  Ne definitivam angajamentul catre un partener karmic specific pentru afaceri.

Daily success tracking: Continuing our Six-Times Book practice

Studiu Follow-UP: Revizuim corelatiile din Slefuitorul de Diamante si ne angajam sa lucram pe acelea care ne intereseaza mai mult.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ last=”yes”][vc_column_text padding=”0px 0px 0px 0px” animate=”no” animation=”none”]

Michael Roach - Fondatorul DCI

Michael Roach @ Fondatorul DCi

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]