MK Lecția 6: (Cheia, bateria și mașina) sau "De unde vine cu adevărat profitul ?" | Slefuitorul de Diamante

MK Lecția 6: (Cheia, bateria și mașina) sau “De unde vine cu adevărat profitul ?”

În lecția de azi, răspundem la o provocare pe care am întâlnit-o la mulți dintre cei care ați completat chestionarul Management Karmic. : anume, lipsa clienților.

Vom face analogia metodelor convenționale în management cu cheia pe care o folosești zilnic pentru a-ți porni mașina și a ajunge la birou. Atâta timp cât crezi că motivul pentru care mașina pornește în fiecare dimineață este cheia pe care o învârți în contact, există o eroare în modul cum funcționează lucrurile. Pentru că dacă se întâmplă ca într-o zi, să învârți cheia în contact și motorul să nu pornească, atunci ce faci? Deschizi capota și cauți adevărata cauză a problemei ! Acesta este nivelul la care funcționează Managementul Karmic, sub capota afacerii tale.

În materialul video din acest episod, vei afla cu adevărat ce se ascunde în spatele lipsei clienților și cum poți “remedia” această lipsă. La finalul materialului, vei înțelege de ce este o eroare să crezi că metodele convenționale funcționează de la sine mereu și cum poți lucra la adevărata cauză a profitului proiectului tău.

Enjoy !

 

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.