Descopera secretul relatiilor perfecte (Singapore 2014) | Slefuitorul de Diamante

Descopera secretul relatiilor perfecte (Singapore 2014)

Geshe Michael a tinut acest discurs in Julie 2014 in Singapore. Afla secretele relatiilor perfecte indiferent ca sunt relatii personale sau de afaceri. Sistemul Diamond Cutter ne ofera o metoda practica de a ne creea propriile visuri in realitate.

Cateva din topicurile discursului includ:

    Gasirea partenerului potrivit alaturi de care sa-ti petreci viata

  • Re-aprinde pasiunea pe care ai simtit-o odata in relatia ta
  • Cum sa mentii relatii de calitate cu partenerii tai de afaceri
  • Cum sa creezi si sa mentii armonie acasa si la birou
  • Si multe altele…

Vizionare placuta !

 

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.