Inventarea agriculturii, un nou mod de a descoperi talentul tău secret | Slefuitorul de Diamante

Inventarea agriculturii, un nou mod de a descoperi talentul tău secret

Află mai multe detalii despre evenimentul DCI 2 !

Iată și episodul 4 din seria noastră introductivă despre Talent, Pasiune, Vocație.

În acest episod discutăm despre noul model de lucru pentru cultivarea unei vieți împlinite. Deja sper că te-ai obișnuit cu cei 4 pași pentru înflorirea unui nou tipar mental ce-ți va da percepții diferite în viața ta. Exact în același mod funcționează și percepția de a simți pasiune în ceea ce faci, percepția că ești un om talentat și nu în ultimul rând, percepția că îți urmezi vocația în această lume.

Așa cum agricultura a avut un impact radical în felul cum ne trăim noi viețile, la fel și înțelegerea modului cum funcționează tiparele mentale ne schimbă radical . Oamenii nu mai aleargă acum pentru procurarea celor necesare supraviețuirii. Au realizat că există o metodă mult mai elegantă de a supraviețui, ba chiar au mult timp și pentru alte activități.

Acum întrebările de 100 de puncte !

“Cum aplicăm acest mod de gândire în cultivarea talentului nostru secret (kham)?”

“Există oare o nouă metodă de a descoperi ceea ce iubim să facem? sau ce ar trebui să facem?”

“Oare putem opri această căutare continuă în jungla vieții? iar în schimb să plantăm pur și simplu ceea ce vrem să devenim?”

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.