Despre frumusețe - un pic altfel | Slefuitorul de Diamante

Despre frumusețe – un pic altfel

Un nou concept în frumusețea personală

„Când ieși pe stradă, îți aloci timp și te aranjezi ca să arați bine. Să fii frumoasă ca o floarea, la care oamenilor să le placă să se uite.

Și să te gândești astfel: nu e pentru tine, nu e pentru egoul tău. Vrei să arați foarte bine ca să existe încă un lucru la care oamenii de pe stradă să se uite cu bucurie.

Ideea e să faci ceva ce s-ar putea să vrei să faci oricum pentru tine – să arați bine când mergi pe stradă – dar îți schimbi motivația. Poți să încerci într-un mod conștient să arați bine pentru ceilalți, ca sa-i faci fericiți?

Adică să faci ceva și din partea ta pentru ca lumea să fie un loc frumos pentru ceilalți. Frumusețea devine ceva frumos, nu ceva egoist – devine un zâmbet vizual pentru cei care te întâlnesc. Frumusețea devine curată, pură: o floare care merge pe stradă

Oferă încontinuu flori lumii – fă-ți un obicei nu doar să te îmbraci astfel, ci să și gândești în felul acesta pentru ceilalți, pentru plăcerea lor”.

(Geshe Michael Roach – „Karma iubirii”, pagina 103-104)

De unde vine frumusețea?

“Sămânța ca să vezi frumusețe? Pur și simplu, trebuie să eviți să te enervezi în situații în care ai putea să te enervezi ușor.

Frumusețea vine din faptul că nu ne enervăm.

Furie are o putere uriașă să ne ardă semințele karmice pozitive. Scrierile străvechi spun că sunt suficiente câteva minute de furie intensă pentru a incinera mii de semințe bune.

Furia are un efect special asupra semințelor care ne fac să ne vedem frumoși: menține o furie pe cineva – resentimente sau supărare de orice fel – și poți observa la propriu cum în câteva săptămâni îți apar riduri și ți se albește părul.

Ridurile și firele albe vin de la noi, la fel ca în exemplul cu pixul. Și procesul e complet reversibil. Dacă învățăm cum să nu ne enervăm în situații în care oricine s-ar enerva, treptata, frumusețea se va întoarce pe fața și pe corpul nostru”.

(Geshe Michael Roach – „Karma iubirii”, pagina 75)

Semințe pentru a vedea frumusețe fizică

„Vrei să creezi o sămânță pentru frumusețe undeva unde acum tu nu vezi frumusețe…poate să fie vorba de urechi sau de sâni. Pentru ca frumusețea să se întoarcă la tine, va fi nevoie să oferi tu frumusețe. Una dintre metode constă în felul în care vorbești cu oamenii.

În timpul zilei profită de fiecare ocazie ca să spui cuiva ceva frumos, ceva de bine. Încurajează-i pe toți cei din jur: caută cu atenție ceva ce ei fac bine, ceva minunat și spune-le acest lucru – mai degrabă decât să cauți părțile rele. Nu e nevoie să inventezi lucruri. Sunt multe miracole în lume, trebuie doar să le observi.

Nici nu conștientizăm că aproape tot ce ne înconjoară e deja un miracol. Cerul e un miracol. Apa e un miracol. Viața e un miracol.

Miracolele sunt posibile dacă folosești semințele.

(Geshe Michael Roach – „Karma iubirii”, pagina 145)

 

About the Author Livia Soare

Livia este trainer acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. După ce a lucrat mulţi ani în domeniul juridic, în septembrie 2015 a descoperit principiile Şlefuitorului de Diamante, care au devenit un mod de viaţă şi care au au condus-o pas cu pas către descoperirea propriei misiuni în viaţă: aceea de a preda şi a duce mai departe aceste învăţături din sistemul Diamond Cutter.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.