Eliminarea conflictelor de mediu | Slefuitorul de Diamante

Eliminarea conflictelor de mediu

Iată o aplicare foarte practică a sistemului Diamond Cutter pentru eliminarea conflictelor la nivel național. Geshe Michael Roach a fost invitat într-o emisiune pentru a vorbi despre un subiect foarte sensibil : Conflictul dintre Rusia și Ucraina. Raționamentul logic îți rezolvarea că tot de la tine vine, dar când vine vorba de 2 țări aflate în conflict, tinzi să dai vina pe mediu. Dar chiar și atunci, deși e aproape imposibil de observat tiparul, trebuie să menții încrederea în felul cu funcționează tiparele mentale, și să-l vezi tot ca venind din partea ta.

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.