Eliminarea deciziilor conflictuale din Management

MK Lecția 1: Decizii conflictuale – Diamond Deals

În episoadele din această perioadă vom aborda câteva din subiectele din cursul Management Karmic. Voi începe cu unul din cele mai importante, anume Deciziile Conflictuale în Management (Classical Diamond Deals).

Urmărește acest episod pentru a înțelege cum funcționează tiparele mentale în aceste situații și cum să te raportezi mereu la acțiunea ce va elimina conflictele din management.

Enjoy !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.