MK Lecția 2 : Eliminarea conflictelor în negociere | Slefuitorul de Diamante

MK Lecția 2 : Eliminarea conflictelor în negociere

În episodul de azi, tot în seria pregătitoare pentru cursul Management Karmic, Liviu ne vorbește despre apariția conflictelor în negociere. Iar acest lucru pleacă tot de la situația clasică “Diamond Deal”.

Atunci când tiparul de generozitate nu este plantat suficient, mereu vor apărea conflicte în negociere, și mereu vei simți că trebuie să-i “lucrezi” pe partenerii de afaceri. Dar acest lucru se poate elimina foarte ușor dacă devii conștient de acest tipar mental.

Urmărește video-ul pentru mai multe detalii ! Și dacă vrei să înveți mai multe, nu uita de cursul Management Karmic din 16-17 Aprilie.

Pe curând !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.