Evoluăm împreună cu Alina Finta despre Șlefuitorul de Diamante | Slefuitorul de Diamante

Evoluăm împreună cu Alina Finta despre Șlefuitorul de Diamante

alina fintaUn interviu cu Alina Finta de la Evoluăm Împreună despre Șlefuitorul de Diamante. Alina chiar a și participat la unul din evenimentele noastre de la începutul anului, iar de atunci aplică constant principiile Diamond Cutter în viața și în munca ei. M-aș bucura să văd cât mai mulți lideri de comunități aplicănd Șlefuitorul în munca lor.

Enjoy !

 

 

 

Evoluam Impreuna – Slefuitorul de diamante cu Octavian Baban 16.03.2015 by Radiogaiaromania on Mixcloud

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.

1 comment
Mioara Vetreneanu says mai 13, 2015

Sunt foarte de acord! Felicitari! Aplic aceste principii de foarte mult timp, cu mult inainte de aparitia cartii… si… functioneaza! :)

Comments are closed