Făuritorul de visuri | Slefuitorul de Diamante

Făuritorul de visuri

În tradiția tibetană se pune foarte mare accent pe mentorul tău de suflet. El este cel care te introduce în dharma, calea ce te va elibera cu adevărat de toate constrângerile mentale.

Mi-a plăcut foarte mult acest discurs al lui Geshe Michael Roach de la Humancamp 2014, deoarece povestește fix despre acest lucru: Cât de mult l-a ajutat mentorul lui de suflet (Khen Rinpoche) să evolueze. În studiul DCI Immersion pe care-l facem cu grupul nostru am atins și acest subiect. Relația ta cu mentorul care te ajută la fiecare pas este unică, trebuie să se potrivească la fix, ca o mănușă, ca să funcționeze.

GMR: “probabil nici nu-ți poți imagina ce potențial ai. Așa că în primul rând ai nevoie să-ți găsești un făuritor de visuri (un lama) ce-ți poate arăta ce potențial ai”.

Khen Rinpoche: “Întâi fii un Geshe, apoi mai am un vis pentru tine, mergi la NY și pornește un business”.

GMR: Apoi l-am cunoscut pe Warren Buffet. “Iar după ce-l cunoști pe cel mai mare investitor din lume, oare care ar fi următorul vis?”

Urmărește materialul video de mai jos pentru a afla continuarea !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.