Geshe Michael Roach la TEDxGraz

Discursul lui GMR la TEDx Graz

Imediat după evenimentul DCI Nivelul 1 din septembrie anul trecut, Geshe Michael și echipa DCI au mers la Graz (Austria) pentru a participa la o conferință TEDx.

Sunt extrem de bucuros că în sfârșit a ajuns “pixul” la TED :).

Urmărește discursul până la capăt, chiar dacă ai mai văzut exemplul cu pixul de mai multe ori. În tradiția tibetană există 2 jurăminte foarte importante: 1) să nu te oprești din studiu și 2) să nu cauți mereu ceva nou de studiat, ceva ce nu ai mai auzit până atunci. Cele mai bune lecții sunt cele mai des întâlnite.

După cum ți-am zis și într-un articol trecut, înțelegerea completă a vacuității poate lua și 20 de ani, sau o viață întreagă. Așa că nu strică să revii mereu asupra pixului.

GMR:
“Dar nu vreau să fac afaceri cu diamante, este cea mai murdară afacere din lume”
Khen Rinpoche: “Nu-i adevărat ! Te trimitem acolo pentru că lotusul mereu va crește din noroi. Mergi și implică-te în cea mai murdară afacere din lume și hai să vedem dacă o poți face să fie pură !”

Enjoy !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.