Interviu cu Geshe Michael (Bulgaria)

Interviu cu Geshe Michael Roach (Bulgaria)

Am pus mai jos un interviu cu Geshe Michael Roach acordat de curând pe unul din posturile naționale din Bulgaria. Este interesant cum a reușit cumunitatea Diamond Cutter să ia așa mare amploare în Bulgaria. Michael și echipa lui vin acum în luna iunie pentru al 4 lea an consecutiv să țină eveniment în această țară. Este vorba de workshopul DCI – Nivelul 4 – Relații Perfecte, eveniment la care o sa fim și vreo 13 din România.

Ma bucur că exista așa mare interes despre Diamond Cutter și studiul dharma la bulgari. Jana Ivanova, cea care a pornit comunitatea din Sofia chiar i-a publicat toate cărțile lui Geshe în limba bulgară. Tot datorită Janei, am reușit să-l întâlnim și noi pe Geshe, acum un an în Sofia.

Vizionare plăcută !

Partea 1-a

Partea 2-a

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.