(Ultimul interviu cu GMR) Cum să creezi o lume mai bună în jurul tău | Slefuitorul de Diamante

(Ultimul interviu cu GMR) Cum să creezi o lume mai bună în jurul tău

Te invit să urmărești ultimul interviu cu Geshe Michael Roach împreună cu Dr. Ichak Adizes, un lider în managementul și educația organizațională.

Doi mari lideri, discutând despre idei și metode de a schimba lumea și a avea succes în orice aspect în business, în societatea din care faci parte și în viața personală.

Urmărind acest interviu plus stând aproape de munca pe care Geshe Michael o face în cadrul institutului DCI, câteva idei ies la iveală despre leadership:

  • Orice lider se adaptează perfect în lumea din care face parte.
  • Sistemul DCI este sistem universal: funcționează pentru toată lumea, precum gravitatea.
  • Nu este un sistem religios, deși se bazează pe filosofia budistă.
  • Nu se bazează pe credință oarbă, ci pe practică împreunată cu înțelepciune.
  • Orice problemă se poate rezolva folosind sistemul DCI (mai exact, sistemul tiparelor mentale)

Urmărește interviul aici !

PS. Au rămas mai puțin de 2 săptămâni până la reîntâlnirea noastră cu Geshe Michael Roach. Încă te mai poți înscrie la evenimentul DCI 3 de pe 24-25 septembrie. 

 

 

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.