Întrebări și răspunsuri despre vocație [DCI 2 Intro Ep 8] | Slefuitorul de Diamante

Întrebări și răspunsuri despre vocație [DCI 2 Intro Ep 8]

Află mai multe detalii despre evenimentul “Talent, Pasiune, Vocație” din 20-21 Septembrie !

În episodul 8 al seriei noastre despre Talent, Pasiune și Vocație am răspuns la câteva întrebări din partea cititorilor.

Pe scurt, iată ce vei afla din acest episod:

  • Pentru a putea câștiga suficient cât să-ți poți urma pasiune e nevoie să plantezi tiparul mental de generozitate, tot prin cei 4 pași
  • Dacă momentan nu-ți cunoști bine pasiunea, poți planta descoperirea ei prin cei 4 pași.
  • Tipare mentale ce-ți dau percepția mediului din care faci parte. Chiar și mediul se poate schimba prin schimbarea tiparelor tale. România are potențialul de a fi locul perfect unde tu să poți să-ți urmezi vocația și să câștigi bine din munca ta.
  • Motivul pentru care Geshe Michael Roach a început sistemul Diamond Cutter cu Nivelul 1 – Succesul În Afaceri.

Enjoy !

PS. Până pe 8 august este termenul early bird la evenimentul DCI 2 din Septembrie. Profită de reducere și înscrie-te acum !

 

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.