introducere in principiile slefuitorului de diamante

Introducere in principiile Șlefuitorului de Diamante

Una din cele mai mari companii din Rusia din domeniul bancar și petrolier a pus cartea Șlefuitorul de Diamante drept lectură obligatorie pentru fiecare nou angajat. Același lucru s-a întâmplat și cu alte câteva companii din China și din Singapore, țări pe unde echipa DCI au ținut multe cursuri în ultimii ani. Este foarte interesant cum au luat naștere cursurile Institutului Diamond Cutter mai mult în aceste țări din zona asiatică, plus Rusia, dar și zona Europeană, pe când în SUA, încă nu s-a ținut nici un retreat intensiv DCI.

Așa că pentru cine are ochi să vadă și urechi să audă aceste principii îți pot schimba cu adevărat viața. În acest sens, putem spune că e nevoie să ai tiparele mentale potrivite pentru a putea înțelege o învățătură. Iar noi suntem norocoși pentru ca îl avem invitat a 2-a oară pe Geshe Michael Roach în România pentru a ne transmite mai departe aceste învățături.

În cele 2 materiale video de mai jos, Geshe Michael Roach oferă o introducere în principiile sistemului Diamond Cutter. Dacă le înveți, îți poți atinge orice obiectiv ai avea în viață, iar partea frumoasă este că automat ajuți și restul oamenilor să-și îndeplinească orice vis.

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.