investitii ce nu dau greș

Investitii ce nu dau gres niciodata – VIDEO

Cum ne poate ajuta invatatura antica budista pentru a avea prosperitate financiara si o cariera de succes si plina de satisfactii; sa fii plin de energie si sa te bucuri de relatii personale de calitate si de durata?

Iată un nou discurs introductiv despre cum poți investii fiind conștient de tiparele mentale ce vor înflori în mintea ta.

Dacă ai auzit de legea efectului compus pe care Warren Buffet o amintește mereu ca una din cele mai eficiente metode de investit profitabil, legea cauzei și efectului (plantarea conștientă a tiparelor mentale) este similară, doar că are efect mult mai profund în mintea ta.

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.