Cartea „Karma Iubirii” | Slefuitorul de Diamante

KARMA IUBIRII


100 DE RĂSPUNSURI DESPRE RELAȚIA TA

Poți avea orice partener dorești, orice relație dorești ‒ dacă înveți cum să plantezi semințele karmice corecte. Și acest lucru îl vei descoperi în cele 100 de întrebări din carte.

Probabil că pe plan sentimental ai încercat toate metodele. Sau cel puțin ai încercat multe metode ca să găsești o relație care merge – și ce nu ai încercat personal oricum știi că nu merge, pentru că i-ai observat pe alții care au încercat. Prin urmare, cred că vei fi de acord cu mine când spun că dacă abordarea cărții „Karma iubirii” va da rezultate înseamnă că e vorba de ceva foarte diferit de tot ce ai încercat până acum. Și chiar este!

Da, poți avea orice partener dorești, orice relație dorești - dacă înveți cum să plantezi semințele karmice corecte. Și acest lucru îl vei descoperi în cele 100 de întrebări din carte. Vei învăța totul despre karma iubirii. Primul lucru pe care vreau să îl faci e să stai și să citești toată cartea, de la început până la sfârșit, chiar și părțile în care vorbim despre lucruri care poate nu te interesează acum. Sfatul meu e să revii apoi la întrebările care au legătură cu viața ta - și vei fi pregătit să pui în aplicare răspunsurile pe care le găsești în carte. E un sistem nou, un sistem complet nou, din Tibetul străvechi. Dacă înțelegi însă cu adevărat acest sistem, el va funcționa de fiecare dată - tocmai din acest motiv este diferit de tot ce ai încercat până acum.

Povestea din spatele cărții 

Cum te ajută Karma Iubirii:

  • descoperi cum poți aplica cei 4 pași ca să ai parte de relații împlinite
  • înveți cum să folosești legile karmei ca să atragi partenerul ideal pentru tine, indiferent de vârstă, statut sau dificultățile cu care te confrunți
  • înveți cum să plantezi semințele karmice pentru loialitate, angajament și iubire autentică
  • afli cauzele monotoniei care se strecoară în viața sentimentală și cum le poți combate, păstrând frumusețea și intensitatea sentimentelor de la începutul relației
  • preiei controlul asupra propriilor gânduri și emoții pentru o mai mare stabilitate în relația cu partenerul de viață

  Despre Autor

  Geshe Michael Roach este primul occidental din ultimii 600 de ani care a trecut testul riguros și a obținut titlul de Geshe sau Maestru în budism la mănăstirea tibetană Sera Mey, după 20 de ani de studiu. Este absolvent magna cum laude al Universității Princeton și a primit de la Casa Albă medalia prezidențială pentru merite științifice deosebite. Geshe Michael Roach este autorul a peste 30 de traduceri ale unor texte străvechi, precum și al unor cărți cum sunt bestsellerul internațional „Șlefuitorul de diamante” și „The Tibetan Book of Yoga”.

  Din dorința de a ajuta cât mai multi oameni, Geshe Michael a scris cartea “Diamond Cutter” (Șlefuitorul de Diamante), în care a detaliat principiile care au stat la baza succesului său în afaceri, precum și metodele revoluționare pe care le-a pus în practică. Până în prezent, cartea a fost publicată în 20 de țări și peste 3 milioane de oameni se folosesc de învățăturile sale pentru atingerea succesului personal și profesional. Pe plan internațional, Geshe Michael este recunoscut ca un speaker motivațional și un adevarat profesor a peste 30.000 de persoane pe care le-a consiliat în legătură cu diverse aspecte ale vieții, începând de la afaceri până la sănătate și evoluție spirituală. Motivul pentru care Geshe Michael a ales sa predea celorlalți secretele Diamond Cutter este dorința sa de a trezi înțelepciunea în mintea fiecărui om, astfel încât acesta, indiferent de funcția sau profesia pe care o are, să poată atinge cele mai înalte trepte ale împlinirii în viață.

  Comandă cartea acum !

  Preț 53 RON 47,7 RON​

  Nr. Pagini 672. Dimensiuni 13 x 20 cm, Editura Vidia