Lansare carte "Management Karmic" în România | Slefuitorul de Diamante

Lansare carte “Management Karmic” în România

Karmic Management - RomanianNe bucurăm că după nici un an de la lansarea Șlefuitorului de Diamante, apare în limba română, următoarea carte scrisă de Geshe Michael Roach. Este vorba de cartea “Management Karmic (Primește ceea ce oferi atât în afaceri cât și în viață)”.

Management Karmic, este mult așteptata continuare a Șlefuitorului de Diamante, ce se remarcă prin simplitatea ei. Este un ghid HOW-TO, despre cum poți realiza cu succes orice proiect pe care ți-l propui, aplicând principiile învățăturii străvechi din Șlefuitor.

Fie că ai de vândut 100.000 de frigidere, fie că trebuie să-ți renovezi casa sau trebuie să duci la bun sfârșit un nou proiect software, această carte îți oferă o metodă ce nu dă greș niciodată.

Cartea urmărește povestea celor 3 autori (Geshe Michael , Michael Gordon și Lama Christie) care au aplicat aceste principii cu succes în proiectele lor. Geshe Michael a contribuit la compania Andin International care apoi a fost vândută lui Warren Buffet, Michael Gordon a construit lanțul de saloane Bumble & Bumble din New York, iar Lama Christie, o Universitate.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 27 Mai, Miercuri, de la 18:30 @Connect Hub (blv Dacia nr 99, București)

Te așteptăm !

Cartea o poți comanda de aici ! http://www.managementkarmic.ro/

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.