Lecția 1 - Ce este vacuitatea ? | Slefuitorul de Diamante

Lecția 1 – Ce este vacuitatea ?

După ce ai citit cartea, ai aflat prima data de conceptul vacuității (sau potențialul ascuns), unul din principiile de bază ale acestui sistem. Aceasta este una din cele mai prețioase învățături din tot sistemul. Înțelegând corect acest principiu, îți poți schimba radical în bine viața și afacerea ta.

Principiul vacuității este cât se poate de simplu de explicat în 2 minute, dar pentru a-l înțelege și integra complet în comportamentul tău, va necesita 10-20 de ani de studiu și practică.

Vestea bună este că îl avem pe Geshe Michael aproape, și ne poate ajuta cu mai multe explicații.
Te invit în continuare, să urmărești explicația vacuității, așa cum o preda el în workshopurile pe care le susține în întreaga lume :

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.

2 comments
stanciu gheorghe says august 14, 2015

interesanta abordare filozofica. mai vreau

Duta Angela says octombrie 16, 2015

Multumesc pentru mesaje si pentru promisiunea de a mai primi si altele. Vreau “sa inteleg si sa integrez complet in comportamentul meu” acest principiu mai repede de 10ani. Ce zici de 5ani? Se poate? Vreau sa ma bucur cat mai mult de schimbarile in bine pe care acum doar le banuiesc :)

Comments are closed