Lecția 3 - Semințele (tipareale) mentale | Slefuitorul de Diamante

Lecția 3 – Semințele (tipareale) mentale

În buddhism se zice că în fiecare secundă mintea umană creează realitatea cu o viteză de 65 de semințe pe secundă. Aceste semințe mentale înfloresc sub formă de percepții în mintea ta.

Tot în această lecție vei învăța de ce simpla dorință de a deveni mai bun, sau psihologia pozitivă nu funcționează de fiecare dată, iar dacă vreuna din vechile metode de dezvoltare personală a funcționat pentru vreodată, a funcționat datorită tiparelor mentale ce funcționează mereu în mintea ta, și nu metodei în sine.

Dacă înțelegi cum funcționează tiparele mentale îți poți schimba viața radical, începând de la sănătate, partea financiară, relațiile cu cei din jur, până la întreaga lume din jurul tău.

Cum plantezi aceste semințe mentale?

Află în continuare urmărind materialul video cu lecția 3 – Semințele mentale (apasă pe CC pentru a vedea subtitrarea !)

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.
 
Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.