LIBER DE ADICȚII

Cum să te eliberezi de obiceiuri adictive și să urci pe spirala performanței!

Curs On-line

Sistemul Diamond Cutter este un sistem universal cu ajutorul căruia ne putem conduce cu succes afacerea și îndeplini obiectivele. În buna desfășurare a activității noastre de zi cu zi, avem nevoie de obiceiuri sănătoase, care să ne conducă către performanță în carieră. De multe ori, evoluția noastră este înfrânată de obiceiuri negative, sau mai bine zis comportamente adictive.

Pe lângă adicțiile clasice,  cum e cea de alcool, sau de țigări, există în ziua de azi adicții mult mai subtile pe care de multe ori nu le consideri periculoase. Deoarece avem o dorință puternică de a fi autosuficienți și independenți, de multe ori nu reușim să ne despărțim de telefonul mobil, sau să ne desprindem de munca pe care o facem. Și aceste tipuri de comportamente sunt considerate tot adicții.

Sunt 3 tipuri de obiecte pentru adicții:

☝️fizice (mâncare, alcool, țigări, sex, posesiuni...etc)

☝️emoționale (de a fi ocupat, de negativism, de stimă de sine scăzută...etc..)

☝️filosofice (care sunt cele mai puternice)

În cadrul acestui curs vom identifica modul prin care un comportament adictiv se instalează în mintea noastră și vei face un plan personalizat folosind uneltele sistemului Șlefuitorului de diamante cu ajutorul cărora poți stopa comportamentul adictiv.

Acest curs este pentru tine dacă:
✅ îți dorești control asupra vieții tale. Nu vrei să mai fii sclavul propriilor obiceiuri adictive
✅îți dorești să înveți despre cauzele profunde ce nasc obiceiuri, cauzele reale pentru obiceiuri nesănătoase și îți dorești să elimini aceste cauze
✅Îți dorești să fii liber astfel încât să trăiești o viață fără obstacole interioare atât pentru tine cât și pentru cei din jur
✅vrei să economisești bani, timp și energie, care acum sunt blocate în obiceiuri negative și dependențe
✅vrei să depășești adicțiile tale astfel încât să devi un exemplu demn de urmat pentru cei din jur.

Vom aborda în cadrul cursului următoarele subiecte:

💎Adicțiile în lumea modernă
💎Metode de identificare a obiceiurilor adictive
💎Stadiile unei adicții
💎Meditația identificării ciclurilor vicioase
💎Identificarea corectă a adicției pe care vrei s-o stopezi
💎Cele 3 cicluri vicioase

 

💎Ce poți face pentru a ieși din cercul vicios al adicțiilor și a avea satisfacție permanentă
💎Cum să scapi de adicții fără a renunța la beneficiile ei
💎Designul celor 4 pași pentru renunțarea la adicție
💎Cum poți schimba mediul adictiv într-unul suportiv
💎Cum poți stopa recidivările

📘 Cursul include manual de studiu și suport în aplicare timp de 30 zile pentru implementarea sistemului în stoparea adicției pe care vei alege să lucrezi!

+ Reluare Webinar: ”Cum pui stop recidivei unui obicei adictiv”

Înscrie-te la cursul ”Liber de adicții”

și învăța cum să începi și să aplici Sistemul Diamond Cutter pentru a te elibera de adicții și a amplifica obiceiurile excelenței!

Gazdele acestui eveniment

Fiecare eveniment marca Diamond X România este susținut de traineri români care au făcut cursuri de pregătire la Sedona School Of International Management din Arizona SUA.

nour event

Nour Ibrahim

Îndrumător DiamondX

Nour este îndrumător acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. Este o susținătoare pentru drepturile omului, dezvoltarea în afaceri a femeilor și egalitatea între bărbați și femei și lucrează în cadrul proiectului „Advocacy for integration of refugees in Romania” finanțat de către Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați în România.

Nour vrea să planteze semințe pentru pace globală aplicând acest sistem, scop în care a fondat organizația non-profit „Seeds for Peace” pentru a oferi o șansă de a crea o nouă viață femeilor din comunitatea refugiaților din România. Această organizație e în parteneriat cu ACIP, un proiect pentru conservarea cărților străvechi din Tibel, iar Nour conduce proiectul „Threads of Wisdom” din România.

 

Octavian Baban

Îndrumător DiamondX

Octavian este ambasador și îndrumător acreditat în Sistemul Șlefuitorului de Diamante, inițiatorul proiectului Diamond Cutter România ce se ocupă cu educația și aplicarea sistemului DCI în afaceri și în viață. A contribuit la publicarea cărților lui Geshe Michael Roach în limba română și a organizat conferințele Business Intensive DCI.

Din comunitate fac parte mulți profesioniști cât și mulți proprietari de afaceri mici și mijlocii, care aplică cu succes sistemul Șlefuitorului în munca și viața lor.

Alege pachetul curs on-line

Și învață cum să pui stop obiceiurilor adictive fără a renunța la beneficiile lor!

Curs On-line

478 RON
  • Acces în platforma de curs
  • Manal de lucru în format electronic
  • Suport în aplicare timp de 30 zile
  • Acces la înregistrarea video: peste 8h material video
  • Webinar special: Cum pui stop recidivărilor

knowhow-guarantee
Garanție 200%

Studiază cursul, parcurge materialele, fă exercițiile din curs, fără nicio grijă că ai făcut o investiție proastă. Iar dacă dintr-un anumit motiv crezi că acest curs nu este pentru tine, poți oricând în intervalul de 25 de zile de la data achiziționării să ne spui și noi îți vom returna plata făcută, fără să te mai batem la cap cu întrebări. În același timp, vei păstra și accesul la materiale.

Echipa Diamond X

livia-soare

Contact

Pentru orice întrebări ai legate de achiziționarea acestui curs, nu ezita s-o contactezi pe Livia la

livia.soare@diamondcutter.ro

0723006877