[ep 01] Locul perfect pentru afacerea ta | Slefuitorul de Diamante

[ep 01] Locul perfect pentru afacerea ta

Periodic am să fac scurte materiale video în care vom lua câte o convingere limitativă și o vom analiza, o vom demonta, folosind conceptul vacuității.

Prima convingere ce am observat că o au mulți oameni când vine vorba de a-și practica cariera, sau de a începe o afacere este că România nu este locul perfect pentru afacerea mea.

Primul pas este să faci raționamentul “pix”-ului și să identifici cel puțin o altă persoană care are o perspectivă total diferită față de cea dată de convingerea limitativă. Este cu atât mai de folos dacă acea persoană este una pe care o cunoști personal.

Dacă există cel puțin o persoană din jurul tău care se bucură că poate face o afacere sau își poate desfășura cariera în România, este logic că locația nu conține nimic intrinsec, prin natura ei, ce ar putea pune bețe în roate cuiva.

Iar în pasul 2, ai de contemplat care ar fi tiparele tale mentale ce ți-au dat această convingere limitativă până acum și cum ai putea acționa astfel încât pe viitor să nu le mai perpetuezi.

Mi-ar plăcea să aud cât mai multe povești de succes ale oamenilor care au trecut peste această convingere limitativă !

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.