Lecția 3 - O metodă care funcționează de fiecare dată | Slefuitorul de Diamante

Lecția 3 – O metodă care funcționează de fiecare dată

Ai aflat până acum despre Vacuitate (potențialul ascuns al tuturor lucrurilor), și care este utilitatea lui. Iar acum vom merge puțin mai departe, și vei afla despre cum funcționează semințele sau tiparele mentale.

Tot în această lecție vei învăța de ce simpla dorință de a deveni mai bun, sau psihologia pozitivă nu funcționează de fiecare dată, iar dacă vreuna din metodele convenționale a funcționat vreodată, a funcționat datorită tiparelor mentale ce se declanșează mereu în mintea ta, și nu datorită metodei în sine.

Dacă înțelegi cum funcționează tiparele mentale poți schimba orice lucru din viața ta, începând cu stabilitatea financiară, relații împlinite, sănătatea până la liniștea mentală și capacitatea de a contribui pentru cei din jurul tău.

Metodele convenționale de a îndeplini un obiectiv sunt asemănătoare unei aspirine…

Crezi că aspirina funcționează de fiecare dată? 
Ce se întâmplă atunci când iei o aspirină, dar durerea de cap nu se duce?
Ar fi indicat să nu mai iau aspirine când mă doare capul?
Cum poți face ca aspirina să funcționeze de fiecare dată?

Află răspunsul la aceste întrebări urmărind materialul video cu lecția 3 – Prima mea durere de cap, mama mea și cea mai nefericită zi din viața mea

About the Author Octavian Baban

Ambasador @ Diamond Cutter România.   Îmi doresc ca prin răspândirea acestor învățături, fiecare om să-și poată creea o lume perfectă din care să vrea să facă parte.

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.