2 Motive pentru a nu te mai feri de Meditația Cafelei | Slefuitorul de Diamante

2 Motive pentru a nu te mai feri de Meditația Cafelei

Ajutând foarte multe persoane să aplice cei 4 Pași Starbucks, am constatat că sunt în principal 2 motive pentru care nu se face Meditația Cafelei. Justificările sunt mai multe (nu am timp, adorm repede, sunt obosit(ă) seara și mă ia somnul, nu-mi aduc aminte ce am făcut bun, mi se pare normal să ajuți oamenii și atunci de ce mă bucur pentru asta șamd), dar motivele reale sunt în număr de două (sau, ca să fiu exact, astea două le-am identificat).

1) Frica de a ieși din smerenie sau, altfel spus, nu e ok să te lauzi cu ce ai făcut.

Demontarea aceste obiecții este următoarea. Pentru faptul că ai plantat acea sămânță bună, rezultatele vor veni oricum și vor veni multiplicate. Așa zic cele 4 Legi ale karmei. Doar că, fără MC, acele rezultate vor veni peste zeci de ani (s-au găsit semințe în Piramidele egiptene care au rodit în zilele noastre când au fost udate). MC face ca acele rezultate să vină foarte repede și, în acest fel, să se atingă 2 obiective: 1) cu acele resurse care îți vin foarte repede (bani, timp, oameni, mâncare, casă, mașină) vei putea să faci și mai mult bine mai multor oameni și 2) le demonstrezi celorlalți că principiul plantatului funcționează și o parte din prietenii tăi te vor urma, deci îi inspiri pe oameni să-și atingă obiectivele folosind o tehnică ce funcționează 100% de fiecare dată – în acel moment vor fi competiții de genul “Cine e cel mai generos”.

Dacă ai o educație spirituală/religioasă care zice că nu e bine să te lauzi, atunci gândește-te la modul “Dumnezeu/Inteligența infinită a lucrat prin intermediul meu să aducă un bine în viața acestei persoane. Hai să mă bucur că m-a ales pe mine ca și vehicul, pentru că în acest fel mă voi transforma într-un vehicul și mai puternic, prin care va putea să lucreze în viața și mai multor persoane.”

 

2) Un dialog mental care de cele mai multe ori nu este conștientizat de genul “Dacă am succes atunci o să fiu invidiat, bârfit, comentat. Dacă fac Meditația Cafelei o să am succes. Ca urmare, mai bine nu devin de succes”.

Acest gând apare pentru că acea persoană a invidiat/bârfit/comentat o persoană care a avut succes sau s-a bucurat de eșecul cuiva. În această situație antidotul este tehnica “4 Puteri” pe semințele negative plantate pe preceptele 8 (Bucură-te pentru succesul celorlalți) și 9 (Compasiune pentru eșecul celorlalți).

 

Hope it helps :)

About the Author Florin

Florin Păsat, fost Senior Trainer în corporație, colaborator în programe de training livrate în ultimii ani pentru Orange, Generali Asigurări, AKTA Televiziune Digitală, creator al proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!”, Trainer DCI România

follow me on:

A apărut cartea audio ”Șlefuitorul de diamante” !

În întreaga lume, milioane de oameni se opresc zilnic pentru a găsi în „Șlefuitorul de diamante” strategii care ii ajuta sa obțină succesul pe plan financiar și în viața personală. În doar zece ani, aceasta carte – care are la baza ințelepciunea din „Sutra Șlefuitorului de diamante”, o veche scriere tibetană – a devenit Biblia în domeniul afacerilor.

Peste 3 milioane de oameni din lumea întreagă aplica zilnic principiile din Diamond Cutter pentru a-și atinge cu succes obiectivele financiare și personale. Bazata pe Diamond Cutter Sutra – o străveche învățătura tibetana – aceasta carte a devenit o unealta moderna în business, tradusa în peste 20 de limbi și folosita pentru a crea noi businessuri de succes în toată lumea.